tisdag, december 06, 2022

Efter ca 50 års felaktig politik ser vi resultatet!

 

Debatten om orsaken till skjutningarna ??

Ofta, ja allt för ofta stannar det vid sådana här texter i våra tidningar.Man rapporterar korrekt antalet mördade osv. Men få är de som försöker bena ut varför just Sverige har blivit värst i Europa?

Jag är varken sociolog eller professor men jag kan ju genom ett långt liv iaktaga vad som hänt i vårt land. I takt med Europas högsta inflöde av människor ,från särskilt mellanöstern och Afrika, så har ju kriminaliteten också stigit inom vissa områden där just skjutningar,bomber och bränder sticker ut!

Mängden av områden som idag klassas som sk ”utanförsområden” är idag mycket hög.

På 70-talet fanns nästan bara Rosengård som ett exempel på en enklav som höll på att spåra ur. Skolorna i området fungerade dåligt, (hade ju själv barn och bodde i Rosengård) högstadiet fick till slut stänga.

Redan på 80-talet när man flyttat över elever från Rosengård till Stenkula så såg man tydligt vad som komma skulle. Elever rökte hasch på skolgården, burköl drack och man slog sönder det man kunde av skolan plus grafitti överallt.Skolan stängdes och renoverades för skyhöga belopp. Mordbränderna blev värre. Skolor brändes ner liksom bränder i så många hyreshus.

Nästan all svensk befolkning flyttade ut från Rosengård, även vi!

Åren gick och myndigheterna blundade över utvecklingen, dessutom spred sig denna typ av förorter över hela landet tack vare den stora invandringen som påhejades av så många politiska krafter.

När man från ansvarigt håll säger att kriminaliteten inte har med invandringen att göra så talar de mot bättre vetande.

Det finns i andra länder,särskilt i USA drösvis med utredningar om invandringen från vissa länder som förde med sig mer kriminalitet. USA deporterade tillslut immigranter från Sicilien och Italien. Men det var försent! Maffian och övrig kriminalitet hade redan hunnit ta strupgrepp på USA.

Exakt det vi kan konstatera om utvecklingen i vårt land. Har man kommit så här långt i nedförsbacken så är det så svårt att göra något åt detta. (60 ihjälskjutna from 1 jan till idag)

Allra helst som man totalvägrar att inse varför det har blivit så här där vissa förorter styrs av olika klaner med stor makt.

Oförmågan att utvisa kriminella är också stor där lagboken inte är till hjälp eftersom man bromsat förändrade lagar så länge.

Sverige har dessutom en stor feg befolkning vilka fortsätter att rösta på de partier vilka bär ansvaret för hur det ser ut idag. Ingen, absolut ingen av de rödgröna politikerna tar ansvar för den politik vilken ledit in Sverige på denna nedåtgående spiral.

För delar av befolkningen så räcker det med att lägga blommor vid offrens dödsställen eller uttala sig i TV om hur rädd man är! Sedan fortsätter man att stödja de odugliga rödgröna politikerna och allt kan bara fortsätta fram till avgrunden!

DET är ju inte särskilt klyftigt eller hur?


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate