torsdag, december 22, 2022

Allt var inte bättre förr!

 Ofta stöter jag på lite äldre människor som påstår en massa saker om hur det var förr i tiden tex med politiken på 60-talet!

Tidningen Dagens fd chefred. skriver idag som krönikör i Dagen just på det sättet, får Sverige att framstå i ett ljust skimmer.

Bla. tar hon till att biståndet till andra länder var så bra men hon glömmer tex stödet till Fidel Castros Kuba. Ett stöd som på papperat gick till skolor osv. MEN möjliggjorde att Kuba skickade 40.000 soldater till kriget i Angola.

En som fick miljardstöd var diktatorn Mugabe i Zimbabwe! Ett liv i lyx för honom och hans hustru med villor i andra länder mm.

Jag skulle kunna räkna upp mängder med liknande exempel men avstår. 

SIDA har varit socialdemokraternas eget projekt i många år ,det är nästan så att jag tar till ordet korruption!

SIDA och dess tjänstemän står nära det socisldemokratiska UD , dessa vilka nu när en ny regering ska styra gick ut med samma budskap som Migrationsverkets personal, vi tänker inte vara med och genomföra regeringens politik!

DET VAR INTE BÄTTRE FÖRR!

Nå Sandlund tar upp några ytterst viktiga saker också. Under åren lopp har de mest underliga utvisningar skett eller påbörjats tex människor som bott i många år här med arbete och annat ordnat till samhällets belåtenhet. Då har någon klåfingrig tjänsteman på Migrationsverket sett att det fattas en semesterdag uttagen för mannen i familjen och därför ska de utvisas. Mängder med sådana fall har vi sett under åren. Fullkomligt vansinne allt medan staten värnat om att kriminella ska få stanna kvar trots begångna svåra brott.

Men läs här vad Sandlund säger:


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate