onsdag, december 14, 2022

Fy på er Facebook!

 Nu har det hänt för andra gången att jag är avstängd i 29 dagar på Facebook. Jag har nu själv stängt ner sidan!

Första gången de stängde mig på 29 dgar var när jag hade skrivit en blogg om andra världskrigets despoter,dvs Hitler,Stalin o Mussolini. Satte ut en bild på Mussolini ihop med texten. Pang så stängde de ner mig. Överklagade men det hjälpte inte. Nästa avstängning var när jag hade tagit en skärmdump på Facebooks egen reklam där modellerna var rätt så nakna. Pang ,straffad i en månad. 

Nästa straff kom när jag la ut bilder på ett historiskt skede i Iran, från kvinnor i baddräkt plus en liten bild .pytteliten, där en kvinna inte hade överdel när hon badade och med förstoringsglaskunde man se att hon liksom oss män hade bröstvårtor.  Det gav mig 30 dagar i buren.

För någon dag sedan skrev jag en betraktelse över bla islam och IS och i min blogg la jag två bilder på hur IS per bil fraktade sig genom öknen samt en bild där de marscherade med sina flaggor. Alltså inget våld i bilderna.Strax innan la jag ut en annons med vädjan om ekonomiskt stöd till gamla och fattiga i Israel. Det hann inte ens publiceras! Kom upp en varning att jag tidigare hade lagt ut sådant om Israel vilket hade blivit anmält av div. personer. Förbjöds direkt och jag anklagar Facebook att hjälpa svenska antisemiter på detta sätt!

Men nu har jag tröttnat och självmant lagt min Facebook återigen i träda liksom jag har gjort tidigare. Då höll jag mig borta i 1 år.

DET är ingen vits att finnas där längre eftersom deras censur är outhärdlig.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate