torsdag, augusti 18, 2022

Vänsterungdomar fr V uppför sig som fascister!

 Jag åkte ner till Medborgarplatsen för att för första gången i mitt liv lyssna på två talare från SD. Jessica Stegrud och Jimmie Åkesson. Två bra talare och Jessica höll ett personligt tal med inriktning på elsituationen i Sverige.

Åkesson är en riktig sk agitator nästan i gammal stil med sådan jag har hört i min ungdom. 

Men så till denna svans av ungkommunister som gjorde allt för att störa mötet. Väldigt unga i mina ögon, en del såg ut att vara 13-14 år!

Talade med några men märkte på en gång hur snedvriden uppfattning de har om världen. De tror att motsättningen i världen är "fascister " mot folken. Alltså de pekar ut SD som ett fascistiskt parti bestående av 20 % av svenska folket!

Inga äldre från V syntes till utan denna beklagliga ungdom stod där patetiskt under flera timmar.De utförde väl klasskamp i sina ögon. Jimmie skojade med dem vid ett tillfälle när han gjorde en konstpaus, "nu kan ni skrika" , sa han åt dem!

Ja, nu har vänstern i många år använt denna metod för att störa andras demokratiska möten men att de inte någon gång inser att deras metod är totalt meningslös! Det vittnar nog om dålig tankeförmåga!

De är så unga och jag tyckte lite synd om dem att stå där och visa upp sin oförmåga till ordentligt tänkande. Jimmie och Jessica däremot talar om saker som verkligen berör arbetarklassen i vårt land. Allt från sjukvården till att politikerna under många år har förskingrat det Sverige som stod för teknik och kunnande. Jimmie tog dessutom upp förtjänstfullt om den invandring vi hade tidigare där folk kom i arbete och kunde göra rätt för sig. Han hyllade faktiskt dessa invandrare och deras ättlingar. De kom hit , lärde sig språket och bidrog till välfärden.

Stora applåder !

Jag ska lägga ut några bilder just från mötet idag och då även dessa ungkommunister kommer på bild. 






 OCH så lite vanligt folk samt medlemmar i SD. Programledarna i RiksTv förstås också!









Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate