lördag, augusti 13, 2022

Islamisterna har en agenda för att komma hit!


 Det är inte slumpen att det finns islamister i hela västvärlden. De söker sig medvetet till våra länder för att underminera allt från våra moraliska måttstockar till att infiltrera samhället tex genom att bilda parti eller att gå med i olika organisationer. ELLER som är vanligt i Sverige , bilda egna organisationer där de får statligt stöd.

Byggandet av stora moskéer är ytterligare ett led för att påverka och de får stora belopp från islamistiska rika länder. Dessa länder vilka inte ställer upp för sk flyktingar utan detta överlåter de till tex Sverige! Den som ser  vad de håller på med inser också att detta är ren skär taktik för att öka antalet islamtroende.

Det är ju ur gruppen muslimer man värvar islamister!

ATT inte vilja förstå detta är Sveriges stora misstag och hur vänstern agerar är ju så fruktansvärt naivt. Förr kunde de åtminstone kläcka ur sig att"religion är folkets opium" och andra floskler. Numera stödjer de islam och i sin förlängning hjälper de islamisterna!

Det är sånt som kallas degeneration.

ATT Salman Rushdie blev angripen av en islamist är ju klart som korvspad. 

Han har på internet ställt upp för Iran, denna hydra av mordterror mm.

Begriper man inte vad islamister är för sorts kallhamrade fanatiker så finns ju Irans historia ända sedan mullorna tog över att förkovra sig i. Afghanistan är också ett utmärkt land att studera.

Att islamtroende är lena i käften såsom de engelska muslimerna nu är angående Rushdie betyder ingenting eftersom de enligt sin lära får ljuga!

Utåt säger de en sak men sins emellan låter det annorlunda. 

När det blev känt att Rushdie allvarligt skadats så exploderade nätet med hurrarop från världens muslimer.



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate