tisdag, augusti 09, 2022

Islamistkramare!

 Såg ett inlägg på Twitter från en ung kvinna vilken helt hade slukat lögnerna från Islamistiska Jihad, en av de värre terrororganisationerna i Gaza.


Hon vände sig mot Israel och påstod helt frankt att de mördade barnen. Om hon hade tagit reda på fakta så var det raketer från Jihad som gick fel och exploderade i Gaza och dödade både barn och deras föräldrar.

Jihad skiter i detta och försöker använda dessa döda i sin propaganda. Både Hamas och Jihad skjuter massor med raketer in i Israel i sin mordlusta.

Under årens lopp har det skjutits många, många tiotusen raketer in bland de civila i Israel. Ständigt pågår det överfall och mord på civila inne i Israel av araber!

Deras familjer och de själv belönas med "pension" när de sitter i fängelse. Familjerna får också "pension" som belöning för vad dessa terrorister har gjort.




DET är så moraliskt ruttet  och att svenskt bistånd hjälper till är ju skamligt.

De som röstar på sossar eller resten av de röda bidrar till att detta vanvett fortsätter.

Det luktar antisemitism lång väg!

Hur f-n så många svenskar kan svälja de islamistiska lögnerna beror helt på den propaganda vänstern har inplanterat både i sossarna och i Sv. Kyrkan!

De sk palestinierna står dessutom helt på Rysslands sida i deras anfallskrig mot Ukraina. Judisk president tåls inte av varken Putin eller araberna. 

Iran står bakom Jihad liksom Hizbolla i Libanon!  Iran med sitt islamistiska förtryck och 200.000 mördade av sitt eget folk borde ju få människor i vårt land att begripa vad Jihad är för sorts organisation! 

Nazister och islamister plus stora delar av vänstern står på den antisemitiska sidan och hetsar mot judar och Israel!

https://www.jpost.com/arab-israeli-conflict/article-714289


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate