lördag, augusti 27, 2022

Skjutningarna!

"Skjutningar i Sverige är ett av de största samhällsproblem som vi har. Givetvis måste samhället göra allt för att stoppa dem. Det måste till både polisiära resurser men även förebyggande åtgärder i skola och socialtjänst. Finns ingen quickfix även om Malmö har lyckats delvis med vissa riktade insatser. Tänker på Sluta skjut och Operation Rimfrost. Det måste få ett slut." ❤️

Jag fick detta svar från en partiaktiv sosse, och det är väl gott och väl att han erkänner skjutningarna som ett stort problem i Sverige.

Men när det gäller sossar så vill de aldrig tala om elefanten i rummet. Hur våldet uppstått och varför det hela tiden rör sig om killar från annat land, även om de är födda i Sverige.

Dessa unga killar och även män är så präglade av sina gamla hemländer, deras föräldrar är ofta vad vi brukar säga, sossfall!

Fäder fattas ofta ,de har försvunnit från familjen.

Många från tex det sk palestina som befinner sig här är fostrade till hat.

Att något måste göras nu är väl de flesta överens om, men vad?

När man kommer till radikala åtgärder tex ta ifrån dem medborgarskapet för att sedan utvisa dem motsätter sig hela vänstersidan. OCH då står man där med enbart straff som de skiter i.

5 eller tio år på Kumla ,de bryr sig inte!

Garanterat att de skulle bry sig om de tex motas tillbaka till Somaila!

Apropå hat, palestina har en presiden som nu suttit 18 år utan att utlysa nya val. Han var på besök i Tyskland och gjorde mycket fula uttalanden om judar och andra världskriget. Angrep nuvarande Tyskland också ,ren skymf.

Fick en mängd arabiska tidningar och deras artiklar översatta och jösses vilka lögner och fortsatt hat.

Folken i arabvärlden, liksom Iran,  serveras varje dag hatet i sina nyheter.Skolbarnen har hatet i sina skolböcker.

Marinerade i hat kommer de hit och kan inte anpassa sig till vårt samhälle. Enligt mig och minst en miljon andra i vårt land anser vi att de ska utvisas!

Hyr platser i fängelser i andra länder där de kan sitta.

Jag är inte ensam om att tycka det är nog nu!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate