söndag, augusti 21, 2022

1+1 =2 eller??

 Brist på arbetskraft inom många sektorer i samhället. Det går inte att rekrytera längre säger man i de flesta kommuner över Sverige!

Nå, 700.000 är arbetslösa bland invandrarna? Varför misslyckas man år ut och år in att utbilda dessa?

De kan inte ens plocka bär i skogen eller jordgubbar när det är säsong? Var ligger felet?

Åter till frågan jag ställer , är 1+1 verkligen 2?

Under alla år ställer varken tidningar,tv,radio och andra nyhetsmedia frågan om den sk tillväxten!

Bostadsbristen i stora städer tex vilken inte går att bygga ikapp på ett vettigt sätt. Har någon överhuvudtaget tänkt över tanken att om Sverige tar in 100.000 nya individer till landet varje år , var skall de bo?

Om två millioner nya människor på kort tid kommer hit så måste ju vattenåtgången öka våldsamt liksom slitaget på vägar och annat i samhället.

Kostnaden ökar hela tiden överallt. Fler bilar på gator och vägar!

Sjukvården lider brist på personal över hela landet samtidigt som 2 millioner nya människor söker vård! Vad blir resultatet, jo tystnad!

Kriminalvården  är ockcså i stort behov av ny personal, utökad personal om sanningen ska fram. Varför? Precis som i alla andra frågor, ur gruppen på 2 mille så finns det kriminella.

Det fattas inte bara personal utan även fängelser. Nu ska det byggas minst 4 nya stora fängelser och man kan ju bara hoppas att de hinner få tag på personal tills de öppnar om några år!

Så här kan jag hålla på att rabbla upp självklarheter i all oändlighet men frågan är varför allt detta inte debatteras mer?

Elefanten i rummet kanske är för stor? 

De som har försökt på ett vettigt och sakligt sätt  ta upp det här kommer ofta fram till slutsatsen att fortsatt icke-invandring är det enda som kan tillgripas OM man ska kunna börja reparera Sverige från det tillstånd som råder nu!

Vad blir då svaret till dessa, jo "du är rasist"!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate