tisdag, augusti 16, 2022

Tryck o yttrandefriheten naggas i kanten undan för undan!

 GP Ledaree skriver bla detta idag: "Tidigare i somras var det tänkt att filmen ”Lady of Heaven” skulle börja visas i de brittiska biograferna. Filmen handlar om islams profet Muhammeds dotter Fatima och är skriven utifrån ett shiamuslimskt perspektiv. Men någon biopremiär blev det inte. Arga demonstranter i städer som Bradford, Birmingham, Bolton och Sheffield krävde att filmvisningarna skulle ställas in. Enligt demonstranterna var det en hädisk film, inte minst för att Muhammed skulle ha varit gestaltad i den, något många muslimer inte accepterar.

ANNONS

Storbritanniens största biokedja, Cineworld, tvekade inte länge: alla visningar ställdes in. Protesterna hade uppnått sitt syfte."

https://www.gp.se/ledare/yttrandefrihet-v%C3%A4ger-tyngre-%C3%A4n-religion-1.78918922 

Så ser det ut i allt fler länder i den fria världen! Vänstern är alldeles tyst över denna utveckling,de har ingenting lärt av vad som hände just vänstern i Iran!


Har de ingen kontakt med tex Irans kommunister som kan berätta?

Nej ,vänstern stödjer de krafter vilka beskär rätten till att uttrycka sig i tal och skrift. Se bara stödet till sk palestinier vilka är islamister . Hur förhåller sig tex Hamas eller den sk palestinska myndigheten till demokratins vanliga fri o rättigheter?

Om inte resten av världen ska uppslukas av islamismens ok så gäller det att NU sätta sig till motvärn!

Den dag de börjar bli i majoritet i de stora städerna så är det försent.

DET är en olycka att Sverige fortsätter att importera islamtroende i stora mängder fortfarande!

DET är ur islam som islamisterna föds!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate