tisdag, maj 12, 2020

Turkiet ska bojkottas NU!

"Ledaren för statens muslimska religionsmyndighet sa nyligen att islam fördömer homosexualitet eftersom det sprider sjukdomar och leder till förfall.
– Islam fördömer homosexualitet som leder till virussjukdomar och orsakar förfall och förtappade generationer", sa Turkiets högsta religiösa ledare Ali Erbas." SRhttps://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7471146 
Samtidigt som jag nås av dessa nedslående nyheter kommer ett annat telegram från Kabul.
Ett sjukhus har utsatts för ett blodigt attentat av islamister,Läkare utan gränser driver sjukvård där.
I Turkiet är det med den gröna boken i handen på samma sätt som i Kabul eller för den delen hela norra Afrika man utför dåd eller hetsar i bästa nazistil!
Såg en siffra på hur antalet muslimer kommer att öka i Europa till över 100 miljoner åren framöver. De är förtruppen till att sprida de hemska tankar med straffen mot tex homosexuella. Islam breder ut sig antingen med vapen i hand eller med hjälp av folkförflyttning.Politiker går på snacket om flyktingar när det gäller en helt ny typ av folkförflyttning.
De som kommer till demokratiska länder vill inte ha demokrati! De vill ha förtryck mot de som inte tycker som de själva.
De vill inte ha tryck o yttrandefrihet. De vill inte att man ska ha rätten att få kritiskt granska religion.
Tyvärr när majoriteten av folken upptäcker vad islam innebär, då är det troligen försent !

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate