måndag, maj 25, 2020

http://www.aftonbladet.se/kultur/a/0n2EyM/kulturklassens-behov-av-billig-radikalism  och så det här:https://arbetartidningen.se/2020/05/22/linda-snecker-guds-gava-till-hogern-visar-pa-vansterpartiets-braindrain/

Detta är alltså Linda Snecker i vänsterpartiet. Hon har nog rekord i plattityder.
DET räcker inte att vara ung uppkäftig kvinna man måste ha på fötterna också! Detta lider de brist på liksom hela övriga vänster-kulturvärlden.
Detta är ju ingenting som har kommit över en natt, vi som är äldre minns ju hur det kunde låta på 60-70-talet då man flummade runt med slogans som "släpp fångarna loss" och liknande dumheter.
Vänsterpatiet tappade sin förankring i arbetarklassen för mycket länge sedan. Jag minns ju eftersom jag var medlem mellan 1967-72 då jag åkte ut.
När vi bedrev fackligt arbete på Nyby Bruk på 70-talet så fanns det en vpk-are på denna stora arbetsplats. Vid den stora demonstrationen av brukets arbetare 1977 så var det vi maoister ihop med Metall 78-an som skötte det hela.
Medelklassen och faktiskt också en del från rena överklassen dominerar ju V helt och hållet idag. Socialarbetare, journalister och andra ickearbetare är de som styr detta parti idag.
Då blir ju politiken därefter. Man kan inte ens se hur kvinnoförtrycket ökar i vårt land ju fler islamtroende man importerar. Antisemitismen bland de inflyttade araberna låtsas man inte om.
Nej, partiet har många gånger medverkar där Hamas skriker "död åt judarna"!
Att tappa fotfästet på detta sätt förvånar ju inte mig som följt dem i så många år. Unga låter sig ofta luras av frasmakare och så är det idag också.
MEN att V fortfarande kan få uppåt 10 % i olika undersökningar får mig att tvivla på befolkningens klokskap.
Hur kan man gå på alla populistiska krav samtidigt som man vill öppna gränserna återigen för samma nivåer som vi hade 2015?
Hur kan någon tro att den svenska befolkningen skulle få det bättre genom fortsatt massinvandring?
Det räcker med köer, kriminella, knark.arbetslösa
 m.m!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate