torsdag, maj 14, 2020

Hasse Karlsson och vänsterns förhållande till invandring.

När Hasse Karlsson i sin radio i Malmö började föra fram att Sverige borde bara ta emot "riktiga politiska flyktingar" så var det början till slutet för honom inom KPMLr  nuvande K!
Detta plus annat som både han och dåvarande majoriteten hade börjat omvärdera. Bla samarbete med andra inom vänstern.Detta var ju att spotta i deras värld av sekt.
Sedan ett år skakas återigen detta lilla parti där ledande medlemmar har gått ur just på denna infekterade fråga om invandringen.
Flera olika organisationer har bildats bla i Malmö där Nils Littorin mfl bildat "Malmölistan"!
De har också på sin lista över krav omkring invandringen att den måste upphöra i det skick den har fungerat i många år. Sverige varken kan eller bör vara hela världens socialbyrå vilket drabbar svenska befolkningen så hårt.
Dessutom har denna öppna dörr inneburit att allehanda kriminella har fått fritt inträde till vårt land med allt detta har fört med sig.
Dessutom har det i många städer bildats islamistiska nätverk med människor vilka föraktar allt vi står för. De vill inte inlämma sig i det svenska samhället.
Tyvärr vill de inte heller ta de arbeten som erbjuds under motivation "att deras religion inte tillåter bla blaa"!
Vänstern och då menar jag vänsterpartiet och mp plus olika smågrupper som skriker högt och har infiltrerat både massmedia och stat o kommuner.
Deras inflytande är ju märkvärdigt stort med sina genusteorier ,rasism och annat dumt.
I deras värld så kan vårt land ta emot hur många som helst. Kriminella ska man tycka synd om .
Hur f-n majoriteten av svenska folket fortfarande låter sig toppstyras av en verklighetsfrämmande minoritet är ju en gåta?
Önskar att fler inom vänstern och i synnerhet vänsterpartiet börjar att nyktra till och se vart deras politik har fört Sverige!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate