onsdag, maj 13, 2020

Även Hitler var snäll-mot sin hund!

Magda Gad :"Människor som tror att islam är kärlekslöst och ondskefullt är precis lika ignoranta som extremister som tror att homosexualitet är kärlekslöst och ondskefullt. Faktum är att det är sådana enögda människor som skapar grogrund för konflikter, hat och ondska. Skaffa en spegel."

För några år sedan så skulle det hållas en demonstration mot det IS höll på med i Irak-Syrien. På Medborgarplatsen samlades ca 10.000 människor.
Stadens muslimer var genom sina församlingar också inbjudna men de ville inte vara med. Svaret från dem var helt frankt att "de inte hade med detta att göra"!
Kort tid därefter så samlades shiamuslimer till en rätt så stor demonstration till stöd för Iran. I denna demo ropades bla "död åt israel " och "död åt homosexuella". Allt efter koncept från Iran.
Jehovas vittnen tex kan också framträda som kärleksfulla människor men det gör ju inte deras lära mer kärleksfull.
Så är det ju också med islam, det finns snälla och trevliga människor bland dem också men det gör väl inte läran särskilt kärleksfull med sina krav på så många hemska straff. Bla mot homosexuella. Vi såg ju i veckan hur Turkiets president samt någon mulla gick ut och hetsade just mot homosexuella på det värsta nazisätt.
Inte särskilt kärleksfullt precis.
Hur många unga män har inte under åren avrättats i muslimska länder?
Islams syn på kvinnor är ju inte precis i mina ögon kärleksfullt heller.
Att blanda ihop hur enskilda kan vara med hur läran är fungerar ju dåligt.
Det finns verkligen anledning att kritisera många läror och där är islam bara en av många.
Vad skulle de goda förortsmännen kalla dig när de ser den här bilden?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate