fredag, maj 15, 2020

De goda fredsmänniskorna är farliga!

Coronakrisen slår hårt mot fattiga människor, vi har sett nöden i olika länder och särskilt i Sydamerika finns länder med stor nöd med brist på mat.
Ca 60 miljoner fattiga beräknar FN att det finns för närvarande.
Vänstern i Sverige tror att lösningen finns genom att öppna upp våra gränser för dessa fattiga. De vägrar att se hur tex islamisterna driver folken på flykt från deras terror.
Fredsmänniskor har i alla tider vägrat att folken ska kunna göra motstånd.
Så var det vid andra världskrigets början. Man skulle "tala" med Hitler osv.
Detta underliga recept gäller för dessa människor fortfarande, "tala" med islamister är ju som att stoppa huvudet i gapet på ett hungrigt lejon.
Vad folken behöver nu är ju konkret hjälp med bla livsmedel så att de kan bo kvar . Där islamister härjar måste FN och andra ingripa hårt och skoningslöst mot terroristerna.
Demokratiska länder måste stödja på alla sätt de som tar kampen mot tex IS. Allt detta borde ju borde ju vara självklart men ack nej.
Fredsmänniskorna har fått för stort inflytande! Se bara hur socialdemokratin har sålt sig till MP!
Reinfeldt gjorde även upp med MP!
De som kallar sig borgerliga idag är ofta när det kommer till kritan av ungefär samma mening som den regering som sitter idag. Liberalerna håller på att utplåna sig själv med sitt stöd till denna regering. Centern är inte ett dugg bättre politiskt och får stöd av fredsmänniskor.
Kraven att öppna upp våra gränser duggar tätt.
Kristenheten med tidningen Dagen i spetsen driver också på denna "öppna dörrens " politik.
Men att ta ansvar för den befolkning man har är det sämre med.
OM man ska ha invandring så måste man också kunna ta hand om de som kommer hit. Arbete,bostäder ,skolor måste fungera. Idag ser vi ju hur det rasat ihop ute i vissa förorter. Svensk lag gäller inte längre.
Något annat har tagit över och då sticker islamisterna upp sina fula trynen. Kräver och kräver att det svenska samhället ska ändras till något odemokratiskt som de hyllar.
Allt medan fredsmänniskorna hjälper dem. Ungefär vad de var i färd med att göra under andra världskriget när de faktiskt gick Hitlers ärenden på samma sätt som svenska kommunister gick Stalins och Sovjets ärenden.
Nej, hjälp de fattiga där de nu befinner sig.Se till att de inte behöver fly vare sig av svält eller islamistisk terror.
                                   

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate