lördag, maj 16, 2020

Jag känner röken från bålet där Roberto brinner!

När man går igenom allt som har sagts om den senaste affären för tidningar och internet angående Robertos köp av en kvinna för att bada i förnedring för bägge.
För det är detta det innebär att köpa sig en slav tillfälligt. En kvinna vilken inte befinner sig där av fri vilja. En vidrig handel där männen dominerar och förtrycker. Plågar och hotar!
Hallicken är absolut de män som om några vilka borde brinna i helvetet.
Nu har Roberto krälat i stoftet men det räcker inte för vissa.
Samma kvinnor vilka var så framträdande under det sk metoo har vältrat sig i hat återigen. Man kan framskymta något annat än hat just mot individen Roberto och det är ett glödande hat mot män!
En psykolog skulle nog anta att något i dessa kvinnors liv har just skapat detta hat och förakt.
MEN det underliga är att de är tysta tex om de män som dödar män,ofta unga män från invandrarområden!
De är tysta när islamister mördar hela släkter för att de är kristna!
Roberto gjorde en felaktig och djupt omoraliskt handling och får straff av samhället och hela hans liv med yrke och annat tas ifrån honom. Och då jublar hopen vilken ropar efter hans blod och jag får rysningar och tankar om 1700 talets bål.
Jesus hade med stor sannolikhet spänt ögonen i syndaren och sagt "om du i djupet av ditt hjärta ångrar vad du gjort och lovar att inte göra om det DÅ FÅR DU FÖRLÅTELSE OCH KAN GÅ HÄRIFRÅN OCH GÖRA GOTT ISTÄLLET FÖR ATT SYNDA!
Jag själv skräms av de oförsonliga vilka finns världen över. Alla dessa som bara ser i vitt och svart. Inga nyanser alls.
Deras målade tavlor är hemska att skåda.
Önskar att polisen hellre hade tagit dessa gangsters som är hallickar men det är ofta som i knarkhandeln man sätter dit narkomanen istället för de som står bakom hela denna kriminella verksamhet.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate