torsdag, mars 28, 2019

Vi och dom!

Swedbanks chef får sparken och får ett sk avgångsvederlag (fallskärm) på 21.5 miljoner.
Om jag hade fått sparken från sjukvården i Malmö så hade jag inte fått ett rött öre. Bara fått ställa mig i AF:s kö för nytt jobb.

Så ser verkligheten ut i vårt demokratiska Sverige!
Längre har vi inte kommit med vår sk demokrati. Swedbank är en sk folkrörelsebank med stora ägare från olika sosseföretag likt Folksam.
DET är så det socialdemokratiska Sverige ser ut sedan begynnelsen. De snackar vid 1 maj en massa goja och viftar på sina blodröda fanor. Låter nästan som om de ska begå revolution och de trogna jublar som vanligt . Är det i enfald eller hur kan de fortsätta att tro på detta parti år ut och år in?
Inom SAP så går många både riksdagsplatser och jobb i arv mellan föräldrar och barn. Det finns en sosseöverklass vilken man märker när det pågår kongress.En kongress där allt är fixat i förväg!
Ombudsmännen och övriga anställda har hållit telefonkonferans i förväg och spikat besluten. Precis som i Kina eller andra totalitära länder!
Det är ett parti där makten betyder allt och politiken mindre!
Se bara hur de har behandlat oss pensionärer. Låg pension till så många men ända ska vi till skillnad mot övriga Europas pensionärer betala hög skatt. I andra länder kan pensionärer åka gratis på kollektivtrafiken osv. Vad har vi för förmåner här?
Ligga på en brits på akuten i 14 timmar?


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate