måndag, mars 25, 2019

Män som hotar och slår!

Att spela Strindberg på Dramaten perfekt kanske man inte borde göra hemma med sin partner. Det slutar illa! Oftast värst illa för kvinnor.
Det har i mitt liv också funnits en hel del skådespelare vilka har använt sin fritid till att predika revolution. En röd revolution där nackskotten alltid finns med utanför scenen.
Teaterrevolutionärer är den värsta påfrestning man kan råka ut för. De har ofta orden i sin makt och lyckas dupera de som är godtrogna. De kan också dupera olika kvinnor trots att de råkar ha mångårigt dåligt rykte som hustrupryglare.
”Jag var så kär” säger den nu döda kvinnan. Så kär att hon inte kunde bryta detta destruktiva.
Med andra ord är det inte bra att bli så ”kär”! Det utnyttjas av dessa undermåliga män.
I hela mitt liv har jag haft svårt för en viss typ av män.De skrävlande råa männen.
Män som slår känner jag stort förakt inför. Nåja, jag har också mött kvinnor vilka har misshandlats av kvinnor i sina förhållanden. Lika illa.
Huvudparten är dock män som uppträder som busar. OCH tyvärr blir de sällan motarbetade från de som har sett och som vet. Folk i det här landet tiger still.
Den nu omtalade skådespelaren hade tidigt ett dåligt rykte men har trots det tre barn med andra kända skådespelare. Hur går sånt till? Brydde de sig inte om det som var känt tidigt?
Tror de att de ska bli annorlunda bara för att de är så kära?
Psykopater går inte att bota!
Man ska undvika dem från allra första början!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate