tisdag, mars 26, 2019

Jag vägrar att acceptera att kvinnor inte har ett eget ansvar!

Under ganska lång tid har den sk kvinnorörelsen och vänstern fört ut en bild av kvinnor som hjälplösa offer. Kvinnor ska betraktas som barn utan eget ansvar,
Denna bild sammanfaller så tydligt med den islamistiska bilden av kvinnor. Det är så att jag nästan får för mig att den stora inströmningen av troende på islam har påverkat många och då särskilt kvinnor.
Man må föra fram psykologiska teman om att kvinnor blir förtryckta av våldsamma män och att de inte kan göra något åt sin situation. Jag köper inte denna vara!! Om kvinnor ändrar uppfattning om sin roll i samhället och sin inställning om hur ett förhållande ska vara mellan man och kvinna, då går man från en destruktiv man efter första slaget.
Eller som en närstående kvinna till mig gjorde när hennes man började skälla på henne som en "jävla hora" osv.
Där är dörren,sa hon, och kom inte igen!
En vuxen kvinna måste kunna ta sådana beslut för att kunna se sig själv i spegeln.
Nu efter den förra omgången av "meetoo" så använder man sig av hatet verbalt på nätet mot en man som inte har varit någon dröm att vara tillsammans  med. Egentligen rätt meningslöst i det stora hela!
Det kommer inte att förändra dessa obotliga psykopater, det är en hjärnskada.
Det enda man som kvinna kan göra är att gå ifrån en man omgående vid första våldet samt vara vaksam över språkbruket.En man som skäller i grova termer alá hora m.m. är ju ofta bara början på något värre.
Gör slut!
När det gällde den "aktade" skådespelaren så hade han sedan 70-talet ett rykte omkring sig som vilken kvinna som helst borde ha tagit till sig . Han var välkänd som en buse med problem med droger och sprit. Ändå så har många kvinnor i samma yrke med insyn ändå blivit ihop med honom samt skaffat barn tillsammans!
En av dem stack från honom med sin baby för att aldrig återkomma,helt rätt av denna kända skådespelerska!
Hennes ord i pressen borde ha varit en varningsskylt för alla de som han sedan kunde fånga in och kunde misshandla!
Kvinnor är inte barn utan MÅSTE ta ett eget ansvar!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate