måndag, mars 11, 2019

Förhållningssättet mot IS-mördare och terrorister!

Senast igår skrev jag några ord där jag erkände att jag tänkte råa tankar om de som vill hem till Sverige nu när de inte kan fortsätta sitt tyranneri nere i sitt "kalifat"! Jag skrev att man kunde lika gärna skicka dem till fängelse på Kuba (USA)
Ja, jag erkänner att jag känner djup avsky inför de här människorna, både kvinnor och män. Måste dock säga att OM vi ska kunna hjälpa de barn dessa individer har så måste vi låta dem komma hem så att vi kan ta hand om  dessa barn och låta dem få en annan uppväxt.
I Expressen så skrev för några dagar sedan Nalin Pekgul tänkvärda ord (som vanligt) i denna fråga om de sk återvändarna. Hennes inlägg visar också tydligt varför den mjäkiga socialdemokratin petade ut henne som politiker.
Hon pekar på exakt samma saker som tex jag själv och många andra har pekat på i åratal, oförmågan att förstå islamisternas drivfjäder samt att verkligen se till att motarbeta dem.
Sverige och dess politik har manat fram monstret med hjälp av både politiken och myndigheternas fullkomligt ljusblå inställning.
Till skillnad mot Nalin så pekar jag också på invandringens resultat, ju fler med islam som religion ju fler islamister har vi fått.
Tidningar i andra länder pekar på att Sverige har blivit så som Argentina-uruguay var 1945 dvs. länder som tog emot nazister med blod på sina händer. Sverige är det land dit allehanda mördare och terrorister är välkomna med stöd,bidrag osv.
Ordning och reda säger politiker ibland när det passar dem men verkligheten ser ju helt annorlunda ut.
Nå, läs Nalin och tänk efter , hon är en av få med klarsyn och modet att även kritisera sitt eget parti.
https://www.expressen.se/kultur/vi-borde-skammas-over-vart-primitiva-hat/

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate