fredag, mars 08, 2019

Sverige , ett land med skygglappar!

Carin Götblad säger bla detta i en intervju i Svd: "– Reglerna för husrannsakan är från 1942. Man får inte göra husrannsakan utan särskilda skäl mellan klockan 21 och 06. Så som stora grupperingar lever i sin brottslighet i dag, finns det skäl att titta på en mängd lagar. Vi har också redovisat detta för regeringen och vi upplever en stark vilja från regeringen att titta på detta."

Ibland får jag känslan av att leva i ett land vilket inte insett att vi lever i ett annat tidevarv nu,det är INTE 40-50 -tal längre. Socialdemokratin är en kraft vilken alltid ligger steget efter i utvecklingen.Jag minns från min uppväxt hur biograferna inte fick visa "vanlig" film på de stora helgerna tex påsken. Kiosken stängde ner försäljningen under högmässan. Radion hade bara ett program med ett minimum med musik. Bekämpandet av fria radio och tv-kanaler sköttes med en frenesi utan motstycke.Socialdemokratin stiftade lagar där man satte Britt Wadner i fängelse för att hon spelade musik i Radio Syd. Likaså stoppades Radio Nord.
Götblad säger också så här:"  Jag slås ofta av att vi inte som i Finland samordnar informationen mellan tull, polis, säkerhetstjänst och kustbevakning. De byter information och det betyder jättemycket för dem – det måste vi också få göra i högre utsträckning. Vi vet att den organiserade brottsligheten pumpar välfärdssystemen på pengar och skulle behöva samordna vår information med bland annat Försäkringskassan. Jag ser det också som en moralisk fråga, hur vi delar ut stöd och bidrag."

Tack vare dessa brister av samordning så dras Sverige med en ny brottslighet sedan många år.De kriminella tömmer välfärdssystemen på miljarder genom olika bolag tex inom omsorgen. Hur naiva får man vara ?

Vidare tar Götblad upp detta:"En annan viktig fråga är att alla män och kvinnor, flickor och pojkar i Sverige ska ha samma grundläggande fri- och rättigheter. Det är grundläggande att alla är lika mycket värda. Men får man inte den träningen och informationen och är präglad i samhällen där det finns en helt annan uppfattning blir det svårt. Vi vet också att ju svagare ställning kvinnor och flickor har i ett samhälle, desto mer våld och övergrepp blir det. Det är därför integrationsfrågan är så viktig. Om vi säger att vi inte har något att lära ut och stå upp för, säger vi också att 100 års jämställdhetsarbete som kvinnor före oss har gjort, inte har haft någon mening. Men det är klart att det har. Vi har något att lära ut med våra jämställdhetsvärderingar. Jämställdheten påverkar brottslighet, som har direkt bäring på hur pojkarna uppfattar sin könsroll. I dag hamnar pojkarna efter, vilket vi måste tala mer om, och det är ingen slump att det är mycket machostrukturer i de områden där det finns mycket brottslighet."

Sverige år 2019 har mer otrygghet än på många år.Feminismen har spårat ur och vill inte se de verkliga problemen. Man har tvärtom hjälpt till att importera mängder av unga män med ett synsätt på kvinnor vilket inte hör hemma i vårt samhälle. Gängen av unga män ställer till med mängder av kriminella händelser och utgör en fara för både män och kvinnor. 

Vidare säger Götblad:"I februari övermannade ett 20-tal maskerade ungdomar i Märsta en polispatrull och lyckades frita två gripna. Vilken sorts reaktioner skapar det internt i polisen?
– Det är på inte på något sätt unikt, den här bristande respekten för polisen, vi ser hur den breder ut sig. Vi har 11–12-åringar som ägnar sig åt stenkastning mot polis. Det ska också kopplas till att polisen i större utsträckning blir utsatt för hot, inte minst i min region, och att det sker angrepp på polispersonal i deras hem med skjutvapen och handgranater, och också på polisstationer. 
– Det gör oss bara ännu mer offensiva och beslutsamma att inte backa. Polisen är samhällets sista utpost mot våld och övergrepp. Vi måste stå upp, vara tillräckligt starka, och därför är det viktigt att polisen är rätt dimensionerad så att vi inte svajar i farliga situationer.
– Vi måste också jobba mycket med säkerheten för medarbetare. Hoten och utsattheten har ökat för alla yrkesgrupper som arbetar med utsatta grupper. Det ser vi till exempel på akutmottagningarna. Det är mer regel än undantag att vi måste ha polispatruller där när människor som är skadade av skjutningar och andra grova våldsbrott behöver vård."
Det är inte längesedan vänstern anordnade en demonstration i Kungsträdgården dit tusentals hade anmält sitt intresse. Allt handlade om en iscensatt händelse på tunnelbanan .Man påstod att vakter hade begått övervåld osv. Polisen får också i sådana här sammanhang kritik. I många år har vänsterns demonstrationer angripit polisen och uppvisat samma inställning som de kriminella i förorterna.Hat!

Idag är det 8 mars, kvinnodagen. MEN den manifesterar inte mycket idag. Det är nästan bara bättre bemedlade kvinnor idag vilka går ut från sitt Södermalm med sina krav. Kvinnorna som kämpar tex i Iran mot mullornas diktatur där hucklet är deras vapen för att trycka ner kvinnor bryr man sig inte om .Lika lite som man har brytt sig om de kvinnor och flickor som utsätts i allt större grad för männens förtryck i förorterna. Unga flickor blir bortgifta,könsstympade och får inte gå ut. Byltiga kläder omöjliggör normalt liv med idrott,bad,osv! Hedersförtrycket är tyvärr värre än någonsin!
Feministerna har tvärtom blundat och själva tagit på sig förtryckarnas hucklen. Myndigheterna och politikerna har glömt jämlikheten som Sveriges kvinnor tillkämpat sig de senaste 100 åren. Islamismen sprider sig som ett virus i vårt land. Islam är en lära vilken motarbetar jämlikheten och demokratin.
Enda rådet jag har till feministerna ,börja om från början ,gör rätt denna gång!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate