torsdag, mars 14, 2019

Har vi de sämsta politikerna i mannaminne nu?

Det första en människa får lära sig om hon ska bli klok och klara sig bra i livet är följande.
1. Lära av begångna händelser och historia.
2. Läsa vad olika människor skriver.
3. Lyssna på olika uppfattningar!
4. Bilda sig egna uppfattningar och våga stå för dem.
5. Om någon genom bevis kan bevisa att man har fel så ska man erkänna detta och lära om.

I Sverige följer inte de flesta politiker och journalister inte en enda av de punkter jag radar upp. (Skulle kunna vara fler!)

Av någon mycket konstig anledning vill man tex att läkare ska agera vetenskapligt men inte att de som bygger samhället ska agera så!
Politiken har byggt ett Rosengård där man under åren hade kunnat se vad som händer ett samhälle om man låter det breda ut sig.Malmö är idag ett genomkriminaliserat samhälle ,Rosengårds problem har nu hela Malmö i sitt grepp.
Den som har följt denna stads utveckling i många år inser att nu har hela denna företeelse spritt sig i hela Sverige. TOM små samhällen ute på landet har fått smittan.
Värst är att så många fullkomligt vägrar att ta till sig att Sverige förändras till det sämre.
Många är som alkoholister, de förnekar in i det längsta att man har problem.Det är alltid andras fel. Vad gäller samhällets utveckling så finns det standardfraser som "rasister" "populister" osv. Värst är de som påstår att det är SD:s fel. Mig veterligen har SD inte minsta skuld över hur samhället ser ut idag, de har av alla andra blivit pestsmittade och ingen rör dem. Våra tiders aidssmittade !
Nej, vi får söka orsaken till samhällets förfall inom de kretsar vilka vägrar att inse att samhällen vilka bebos av 40 olika nationers folk också blir som alla andra getton i världen uppvisar.
SÄPO påtalar idag igen att islamisterna i de stora städerna är många och farliga.  Hur dum får man vara från politiskt håll egentligen?
ÄR Säpo rasister?  Ja,det måste de vara eftersom alla vi andra som i åratal påvisat vart den förda politiken för oss också har blivit brunmålade i parti och minut.
Alla borde ställa frågan till politiker och ledarskribenterna hur de har tänkt sig med islamister och f.ö. andra benhårt troende på islam och deras allt mer högljudda krav på att förändra vårt demokratiska samhälle!
Ju fler troende på islam innebär  ständigt fler högljudda fanatiker med krav på apartheid mellan könen !

Den blinda feministrörelsen  säger ingenting de klär sig tvärtom då och då i islamkläder i sin solidaritet med de reaktionära.
Hur har detta land kunnat hamna så fel i så många frågor idag.
Jo,de har inte förstått de 5 punkter jag skrev i början på denna blogg.

Islam är en reaktionär lära där våldet finns inbyggt genom koranen. Vill vi verkligen att denna lära ska breda ut sig här också? Det räcker med de blodtörstiga islamistiska stater som finns i världen!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate