onsdag, mars 06, 2019

Antisemitismen byter skepnad då och då!

Det här märket bar jag under några år när jag var hjärntvättad från vänstern. Som ni ser så finns inte Israel ! Judarna skulle kastas ut och PLO och andra av våra vänner ansåg att "judarna skulle kastas i Medelhavet"!
Dagens Hamas och andra terrorister med staten Iran i spetsen kommer att fullfölja Hitlers utrotning av judar. De döljer inte ens detta!
OCH så har vi det arma Sverige och dess utrikespolitik där man nu har baxat in sig i skämskåpet. Utrikesministern är inte välkommen i Israel pga av sina handlingar och tal.
Sveriges "goda" människor inom vissa kyrkor står upp för UD:s politik och handlar därefter.
Den sk Palestinarörelsens själ finns kvar men i annan tappning idag. Aftonbladet med Jan KGB spär på med rena antisemitismen ständigt.
När jag äntligen på 90-talet genomskådade den hjärntvätt jag varit med om så insåg jag hur grundlurad jag hade varit i allt från hur staten Israel bildades och de krig som den nya staten tvingades till i rent försvar.
Läget är ju oförändrat på den punkten , Hamas och Hizbolla med stöd av Iran överfaller ständigt innevånarna i Israel med allt från raketer till överfall med knivar.
Allt sker dessutom i Allahs namn på det sätt som islamister utövar.
Jag har skannat in ett par artiklar från tidningen Dagen där man kan få läsa en annan bild mot den som numera är gängse i svensk press.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate