torsdag, mars 21, 2019

KD är på rätt väg i det mesta just nu!

KD såg tidigt vad DÖ var för något och spräckte upp detta odemokratiska och faktiskt oerhört dumma, samma med JÖK.

Nu går de ytterligare en väg på tvärs mot övriga partier,de förklarar idag att de är beredda att lyssna och samtala med alla partier i riksdagen!
Så här skriver bla. Svd idag i en ledare :

"Nu har Kristdemokraterna, som efter att ha agerat baneman för DÖ är på god väg att knycka nischen som svensk politiks do:ers, meddelat att de bryter isoleringsstrategin i det svenska parlamentet. Ebba Busch Thor meddelade idag på sin Facebooksida att KD:s partistyrelse beslutat att partiet "kan samtala med samtliga riksdagspartier i syfte att nå samsyn i enskilda sakpolitiska frågor där det finns förutsättningar för att stärka stödet för den politik vi står för".
Även om den förväntade reaktionen från förväntat håll är att kristdemokrater nu öppnar helvetets portar, är beslutet klokt, såtillvida partiet orkar med den transparens som måste följa ett sådant beslut. Eftersom den underliggande frågan/farhågan är vad som följer av att samtala och i somliga frågor samarbeta med det specifika partiet Sverigedemokraterna (trots talet om ytterkantspartier är V inte betraktat på samma sätt), har Kristdemokraterna allt intresse av att öppet redovisa hur de har resonerat i de enskilda frågorna. Görs det rätt, kan det förhoppningsvis bereda väg för en ny standard, som låter medborgarna bättre förstå hur politik fungerar. Bristen på samstämmighet mellan vad partier utåt säger och i utskotten gör, har varit djupt ohederlig gentemot väljarna."

Jag och många med mig har mycket länge sagt att det de flesta i detta land inom politikervärlden har gjort mot Sd, verkligen har varit tvärs mot klokhet.
VILKA har  vuxit bland väljarna? Jo , SD  vilka dessutom är det enda partiet som har pekat på avigsidorna med den stora importen av invandrare från dyslektiska länder. De problem Sverige nu har med tex kriminaliteten är ju direkt ett resultat av den förda politiken. Dåliga skolor med undervisning där ibland bara 50% klarar av sina studier. Varje dag bråk någonstans i skolor eller på torgen av grupper med invandrarkillar.
Hur många bränder av bilar och skolor vi haft de senaste 10 åren är ju ingen som vet idag..!
Nu börjar KD forma en politik som är realistisk till skillnad mot vad som har synts i så många år. Äntligen kanske fler börjar att ta ansvar för att reda upp det kaos som råder på så många områden. 1.2 miljoner väljare börjar kanske få upprättelse nu?
Det har ju blivit så konstigt i Sverige att de som uppmärksammar felaktigheter och vågar offentligt tala om det som händer också utsätts för förföljelser. Riktigt otäck smutskastning dessutom med hot både mot sig själv samt hustru och barn.(Lamotte)
Hoten från de som kallar sig "vänster" är ju ett platt fall för yttrandefriheten.
Jag minns när kommunistledaren för KP gick ur sitt parti efter så långt medlemskap då sa han bla. att han tyckte att hans parti inte hade tagit upp om den kriminalitet vilken hade vuxit i vårt land med ofta invandrare i spetsen.
Dessutom förstod han inte den aggressiva feministrörelsen heller vilka inte heller har brytt sig om de kvinnor som verkligen är förtryckta i våra förorter.
Alltså kvinnor från muslimska länder !
Jag säger som vanligt, ska man kunna bekämpa samhällets avarter så måste man kunna placera problemen rakt på bordet. Att ljuga och titta åt sidan har aldrig hjälpt någon eller något.
KD kanske blir murbräckan i vårt samhälle?


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate