torsdag, oktober 04, 2018

Vi som följer med pressen i hela landet!

Varje dag så rapporterar ortspressen mängder med brott.Just nu såg jag filmbilder från Skåne-Höllviken där tre mörka killar med tydligt ursprung från mellanöstern bröt sig in.Plundrar automater och får med sig stora belopp. Andra tidningar tex från Skövde berättar hur ett gäng ger sig på poliser och skadar svårt en polis.
Lik hittas lite överallt i hela landet.
Rättegångar mot utländska gangsters berättar ruggiga händelser hur en student i Umeå får halsen avskuren.Straffet blev 17 års fängelse och ni kan ju själv räkna ut vad detta kostar Sverige. Minst 3500 kr om dagen!
Själv råkar vi i mitt hus ut för småbrott men ändå trist,källarinbrotten ökar i vårt område liksom lägenhetsinbrotten.
Det förra rätt så trygga området där jag bor håller sakta på att omvandlas till en typiskt förort alá Tensta!
Ungefär som i andra svenska städer.
Läs det här och försök tänka till lite: http://kustoccident.blogspot.com/2018/10/europas-dod-douglas-murrays-senaste-bok.html

Sverige sticker ut i Europa på många sätt,vi har en kändisvärld som har hjälp av massmedia att profilera sig som "goda" människor.De pekar ut andra och sätter igång drev enbart därför att deras åsikter om invandringens effekter och antal skiljer sig åt.
Samma sak gäller synen på islamisterna där vänsterns aktivister står på islamisternas sida och försvarar diverse vidskeplighet.
Hela vårt svenska samhälle genomsyras av en pacifistisk syn på världen vilket i praktiken innebär att de med våld i sinnet vinner. Det var ju därför vi satt på första parkett och såg hur IS slaktade andra människor på rad.När jag försöker berätta detta på Facebook så slår deras censur till inom en minut.
Olämpligt innehåll som bryter mot deras regler får jag veta.
Så långt har det alltså gått i vår västerländska sfär, vi ska inte få berätta sanningen om vad som har hänt eller händer just idag!
Demokratierna borde ju naturligtvis ha ställt upp mangrant mot islamisterna på ett tidigt stadium och slagit tillbaka dem. Med våld och ond död naturligtvis så som man gjorde med nazisterna under andra världskriget.
"De goda" vill inte ha blod på sina händer med döda islamister.NÄ, de offrade istället oskyldiga människor och de bidrog till stora flyktingströmmar där "de goda" kunde stå med sina skyltar och välkomna dessa stackars flyktingarna.
Det är  hycklare vi har med att göra. Ungefär som under andra världskrigets hycklare som trodde det gick att tala med Hitler. Eller som Stalin vilken gjorde upp med Hitler om att dela på rovet!
Hycklarna i Sverige fick sina flyktingar att "gulla" med och kämpar med näbbar och klor för att få hit fler.Baksidan av denna politik vill de aldrig höra talas om!


1 kommentar:

Dan sa...

Jag tror att vänstern ser muslimer som en utsatt grupp i samhället.
Speciellt när SD blivt stora, visst kanske det finns en och annan kändis
som vill skapa en image av att vara god, men jag har svårt tro att de vanliga
svenssons som hjälpt flyktingar gör det

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate