lördag, oktober 20, 2018

Spelar de bara dumma?

Per Gyllensnopp går idag ut med samma usla och felaktiga propaganda mot SD, han säger som vänstern att de är fascister. Kan som vanligt rekommendera Göran Häggs bok om Mussolini och lära sig lite om vänsterläran fascism.
Är man nationalsocialist eller fascist så gäller det att staten tar över eller att man använder socialdemokratins tidigare politik sk blandekonomi. Detta innebär att PARTIET bestämmer i ett land.
Och detta gäller i allt från företagen till kulturen och tidningarna.
Jag kan varken i SD:s partiprogram eller i deras praktik ens se en antydan om detta. De hyllar ju dels det borgerliga samhället och delar av Per-Albins folkhem.
SD har dessutom tagit ställning för staten Israels rätt att bestå som ett judiskt land.
Så gott som hela nuvarande ledningen består av individer med ett ursprung i MUF och detta irriterar nog M-ledningen.
Det vore bättre om kritikerna av SD:s politik tog fram sådant som deras motstånd mot NATO och EU och gisslade politiken.
Nu vet jag att huvuddelen av Sveriges folk tror att fascism och nationalsocialism är yttersta högern ,men det är bara den okunniga och delvis vänsterns sätt att skubba från likheterna .
Men att välutbildade människor fortsätter sprida okunskap tror jag bara är deras för det mesta ett uselt sätt att försöka komma åt SD som parti.
De borde nog tänka sig för att stämpla över miljonen människor i detta land som fascister. Eller tror de på allvar att dessa som röstar på SD är imbecilla idioter?

"Vargen kommer,vargen kommer"!  Ytterst farligt att använda detta i politiken, man måste vara korrekt!
Läs på både historia och den politik som fördes både i Tyskland och Italien på 30-talet !https://sv.wikipedia.org/wiki/Molotov–Ribbentrop-pakten

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate