måndag, oktober 08, 2018

Skjutläget i Stockholm!

För femtio år sedan så fanns inte dessa mord och skadeskjutningar ens i fantasin. Dessa händelser pågick bara i USA och i kioskdeckarnas värld.
Om jag hade lagt till Malmö och Göteborg plus en del andra städer där många invandrare bor så hade det sett ordentligt värre ut.
För så är det,där det bor många från andra länder har svartmarknaden brett ut sig.Och då menar jag inte bara knark,cigaretter och alkohol utan så mycket mer.
Malmö har idag en mycket stor illegal marknad där man inte betalar skatt överhuvudtaget. Du klipper dig billigt,äter billigt,dricker billigt osv. Jag minns ju mina år i staden med alla klubbar och krogar med billiga priser.
Men den sk marknaden med knark har blivit konkurrensutsatt och gängen kämpar om marknadsandelarna!
Då blev det till att ta fram maffiametoder väl kända från USA, skjuta eller skjutas.
Siffrorna går svagt ner ett tag ,säkert beroende på att många sitter inne på kåken nu och många är nerskjutna från vissa områden.
Såg på morgonnyheterna att även det kvinnliga könet tar för sig och blir mordbrännare. En skola i Gottsunda brändes ner inatt av två tjejer.https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/brand-pa-hogstadieskola-tonarstjejer-gripna
Jämlikheten sprider sig på alla områden! När man till slut har blivit lika hemska som killarna då får väl FI och andra feminister slå på trumman och utropa det totalt jämlika Sverige.

Och i Husby så är allt sig likt när de rara ungdomarna med huvorna uppfällda bränner bilar. Man kan tycka att polis borde få större resurser så att det blev ett slut på det här. OCH de som bor här borde beväpna sig med basebollträn och gå ut och mangla dessa huliganer en gång för alla.https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/stenkastning-mot-polis-vid-bilbrand-i-husby

Suck ja, läser att runt om i landet brinner det. Rånen pågår osv.
Men allt är väl normalt enligt de som styr och ställer.Fler poliser? Nja,det lär ju dröja. Men om man låtsas om att inget ont händer så blir ju allting bra eller???



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate