tisdag, oktober 16, 2018

Lever vi i en naziststat?

Jag får ingen ro i min själ efter beskedet från Migrationsverket att de ska verkställa utvisning av en blott sex års pojke vilken förlorade sin mor så tragiskt. Hans mormor och morfar bor ju för jösse namn i Sverige! 

Det är något verkligt fel i landet Sverige . Kriminella får stanna kvar men de som gjort rätt för sig eller en liten pojke ska utvisas ! Det är så grymt! Jämförbart med att skicka barn till Gulag!
https://www.expressen.se/nyheter/mamman-dog-nu-ska-sexarige-denis-utvisas 

Sverige är ett land som sticker ut på alla möjliga sätt.Annorlunda mot övriga Norden!
Delar av befolkningen uppför sig som om de är allvarligt psykiskt sjuka. Vissa människor omhuldas med hjärtan och andra bryr man sig inte om.
Påhoppen och smädelserna har nu haglat i många år mot olika människor. Likheten med sovjet är påfallande , samma sorts hjärntvätt och då kommer en liten pojke i kläm !

Om Sverige har ett system där man KAN utvisa ett barn då är inte Sverige ett civiliserat land. Då är vi mer likt Ghaza och dess hämndlystna befolkning.
Då använder man även barn i de mest vidriga situationer.

Har alla dessa år av sossestyre och ett vänsterparti där i bakgrunden lyckats att förstöra så mycket i själen hos innevånarna?
Till och med forna borgerliga partier framstår som goda socialister och hjälper moderpartiet sossarna !
Alla är de skyldiga till hur Migrationsverket utvisar denne sexåring,de har ju stiftat lagarna och riksdagen har antagit dem.
Ni är ju brottsliga men det förstår ni ej!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate