tisdag, oktober 09, 2018

Sverige, landet som är bäst i världen?

"I kampen mot terrorism har många EU-länder hårdare lagar än Sverige, något som kan göra samarbetet över gränserna svårare.
Vice chefsåklagare Hans Ihrman, på riksenheten för säkerhetsmål, tycker att de svenska terrorlagarna borde likna resten av EU:s mer och pekar på att Sverige, som det ser ut i dag, inte alltid kan hjälpa andra länder.

Det har ju varit problematiskt med rättsliga samarbeten när det gällt misstankar om att man tillhört en terrororganisation, varit medlem i en terroristorganisation, eftersom det inte har varit kriminaliserat i Sverige, och när det varit den enda misstanken i den utländska utredningen så har ju det försvårat samarbetet, säger Hans Ihrman."https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7056563 


Sverige är landet där man tror sig vara bättre än alla andra i världen.Man kritiserar andra på ett  sätt som för tankarna till den sjuke mannen på psyket,han som tror att han är kejsare över hela världen.

Se bara på hur man alltid och i alla sammanhang häver skit på USA och i synnerhet president Trump. Massmedia av alla sorter är så påverkade av en vänsterståndpunkt så journalisterna har glömt bort sitt hantverk.De ska skriva om det som händer och inte sitta där och låta sina olika sympatier styra över vad de ska skriva.
När tex Svt Rapport sänder ett inslag från valet i Brasilien där högerns kandidat får mest röster så visar de ETT inslag med en missnöjd väljare.Naturligtvis en ultravänsterväljare som slår mot de bägge största kandidaterna. Men så är ju reportern också  son till vänsterpartisten Dror Feiler och har tydligen samma inställning till politiken. OCH Rapport släpper igenom denna undermåliga rapport från valet .
Endast denne väljare fick komma till tals!
Så ser det ut i Sverige sedan många år,en ensidighet överallt.Det som inte passar dessa makthavare och andra brunsmetas och förtalas på bästa Sovjetsätt!
Vi har ju UD med sin enögda minister också som ett varnande exempel på hur man sätter på sig färgade glasögon och bara snackar om Palestinas folk och frikänner allt de gör. Ger dem miljoner i understöd UTAN att ställa några villkor för att få pengarna. De använder svenska pengar till raketer,de använder svenska pengar till att belöna terroristers gärningar.
Tyvärr är stora delar av vårt folk hjärntvättade genom alla årens propaganda i känd DDR-stil. Inom den sk borgerligheten har även denna hjärntvätt haft avsedd inverkan,de låter som sossar hela bunten. Allra helst mittenpartierna !






Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate