söndag, oktober 07, 2018

Det svenska samhället har länge varit ett fegt samhälle.

Om vi tittar bakåt i historien med tex andra världskriget i blickfånget så får vi en utmärkt lektion i feghet. Bara för att inte störa massmördaren i Tyskland så såg vår regering till att beslagtaga de tidningar som trotsade ordern att inte skriva något om nazisterna. Modiga journalister såsom tex Selander i Eskilstuna och Segerstedt i Göteborg fick se sina tidningar stoppas när de berättade sanningen om vad som hände.
Sverige till och med lämnade ut flyktingar till tyskarna med känt resultat, inte för än mot slutet av kriget var det dags att vända kappan efter vinden och ställa sig på USA-Englands sida mot nazisterna.
Samma feghet  såg man med den sk Baltutlämningen där man hukade för kraven att skeppa över dessa män till Sovjet.

Det finns en förklaring till vad som är själen idag i landet och där har man även fått med sig Facebook. När jag skrev ett inlägg omkring IS och andra islamisters historia med våld och avrättningar så stoppades det på samma sätt som artiklar stoppades under andra världskriget. Bilder från KZ-läger går bra att publicera men INTE bilder från vad dagens  islamister uppvisar av död och förintelse.
När man dessutom kritiserar dagens fega politik från Sveriges regering och även den sk oppositionen där man hellre låter IS härja utan att hjälpa till med vapen och motstånd , då får man inte heller publicera.
Sverige och andra länder tar hellre mot flyktinströmmar med miljoner människor för att känna sig "goda" än att föra en politik som gör det möjligt för folken att bo kvar i sina hemländer.
Det är samma slag av feghet som vi sett tidigare i historien där man tror att man kan tala med dessa vidriga krafter istället för att göra som Churchill gjorde. Säga den enkla sanningen att det enda sådana förstår är kallt stål. Motstånd! Krig! Befrielse!
Dessa tre ord är bannlysta i vårt land.
Motstånd,befrielse.krig!
Det är mycket bekvämt att sitta på första parkett och skåda ut över världen och brunmåla oss som har en annan syn på hur kampen mot de extrema ska föras.
Det var ju på samma sätt inför andra världskriget också, där satt de med "samvete" och pläderade för sin "humanism" när de hade med att göra med en av historiens värsta förbrytare ,Adolf Hitler.
Förhandlingar är meningslösa med dessa krafter. De ska stoppas med alla medel redan i början . Hamas och liknande ska inte ha ett öre i hjälp och den svenska socialdemokratin har gått totalt fel med sin hjälp till de Palestinska terrororganisationerna. Men vi har ju också sett hur SAP mer och mer sluter kommunisterna till sitt bröst och då har Palestinafrågan också hamnat i deras knä.
Feghet och inget annat där man alltid idag kritiserar Israel och deras beundransvärda kamp för sin frihet.
Sverige har i FN lierat sig med en rad diktaturer av värsta slag i alla dessa frågor. Jaja, upp med fingret i luften och känn efter åt vilket håll det blåser såsom man har gjort i så många år!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate