torsdag, september 23, 2010

Vill man delta i samhällsbygget?

I Rosengård-Malmö finns ett område vid namn Kryddgården. där röstade bara 41.2 % av befolkningen. Gårdsmosse i Göteborg (Bergsjön) låg det på 44.5%.
Rinkeby nö Stockholm ligger man nu lägst i Sverige med blott 36.4 %!

Det är helt uppenbart att man bryr sig inte om Sverige i någon större omfattning för då skulle man gå och välja. Det är nog tyvärr på det sättet i dessa parabolförorter att  man vet  mer om det hemland man har rest från än vad som sker i vårt land. Det fanns en del som påstod att man i dessa stadsdelar tog fel valsedel. Man tog Sverigedemokraterna istället för Socialdemokraterna. Löjligt och bara ett försök att idiotförklara människorna där.

Nej, grejen är den att de bryr sig inte. Sverige är något som i deras ögon får sköta sig själv. Fråga många ungdomar vad de tycker om vårt land och vår befolkning så får ni ibland rätt hemska svar.
Och det är inte ett dugg konstigt eftersom Sverige i alla år har satt dem i dessa kvarter med socialbidrag. Hopplösheten sprider sig som en sjukdom. Det känns meningslöst att ens försöka göra något vettigt.
Fäder omvandlas till odugliga män där sönerna inte har någon att se upp till och söker sig till gängen.
Arbetslösheten är förfärande stor och detta förhållande tär på de boende.

Varför skulle de gå och rösta på de partier de ser som lögnare och svikare. I valtider åker div. partiföreträdare ut och snackar en massa som ingen tror på.
De boende vet ju hur det har det år ut och år in. I Rosengård röstar de flesta (S) och flera sa i intervjuer att de gjorde detta därför att (S) ger de bästa bidragen.

Sug på det svaret därför att det är egentligten ett f-b  dystert svar! Man röstar på ett parti för att de ger det bästa bidragen. Det hade varit betydligt bättre om folk hade röstat därför att PARTIET fixar jobb!

Att SD fick  339.610 röster ger ju vissa signaler! Det är dags för de andra partierna att vakna upp till den verklighet som finns ute i landet. Gör man inte detta under de fyra år som nu vi har framför oss till nästa val då är jag säker på att SD kommer att fördubbla sitt röstetal. Vill vi ha det så? Var god välj!
http://www.dn.se/debatt/vi-efterlyser-en-debatt-om-invandringens-problem-1.1175308 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate