onsdag, september 15, 2010

Vänsterungdomen hjälper SD

"Sverigedemokraternas frammarsch i väljaropinionen fortsätter och partiet når 7,5 procent i den här mätningen. Det är en statistiskt säker uppgång sedan mätningarna i augusti då partiet låg under riksdagsspärren.
– Framtida mätningar får visa om det här är en slumpmässigt hög nivå, men med en felmarginal på 1,5 procentenheter uppåt och nedåt ligger SD nu på 6–9 procent. Det mesta tyder därför på att partiet kommer att bli invalt i riksdagen, säger Synovates opinionsanalytiker Nicklas Källebring.
Sverigedemokraterna har de senaste veckorna fått stor publicitet i medierna och har nu gått framåt i flera väljargrupper."  ur DN.

Vad var det jag sa är ett välkänt uttryck men jag måste ta till detta idag när dessa siffror kommer fram.
När SD blir så påhoppade av en pöbel runt om i landet vilka beter sig som fascister så är det många politiskt vacklande människor som blir f-b och säger sig vilja lägga sin röst på SD. Våldet mot motståndare har alltid varit en dålig väg.
Överhuvudtaget tycker jag att "vänsterungdomar" har blivit mer rabiata och vägrar att ta argument. Man ska även med en motståndare kunna diskutera sansat, det lönar sig i längden.
Vill man vinna över människor till en humanare värld så kan man ju börja med att tänka över hur man uppför sig själv!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate