tisdag, september 28, 2010

Nord-Korea

"ett citat från partitidningen Rodong Simmun: ”Monoetnicitet är något som bara vår nation och ingen annan på Jorden kan vara stolta över… Inget kan få vår nation att känna mer skam och vrede än prat om ett multi-etniskt, multirassamhälle… som till och med skulle förtunna vårt folks blod.”
http://www.svd.se/kulturnoje/understrecket/rapporter-franett-liv-under-ledaren_5410427.svd


Det kommunistiska Korea förnekar sig inte. Citatet ovan skulle kunna vara fällt av Adolf Hitler. KP-kommunistiska partiet i vårt land hyllar denna stat och försvarar de Koreanska kommunisternas handlingar i vått och torrt. Traditionen att försvara andra länders vänsterstyre  har funnits ända sedan Sovjet-Unionen uppstod 1917 i och med kuppen mot det demokratiska systemet. I vårt land var det "gamla" SKP-VPK (nuvarande V) som i alla väder ställde upp. Sedan kom konflikten med Mao:s Kina och då blev det kfml-skp som utan kritik ställde upp på de broderliga förbindelserna med Kina! Vänsterpartiet höll fast vid Sovjetblocket ända in i det sista.

Dessa broderliga förbindelser är och var förödande för trovärdigheten. Pengar togs emot och mutresor skedde i alla år för samtliga dessa partier. VPK tog emot en ny tryckpress från DDR för att trycka sin propaganda osv. Man biter inte den hand som föder en!

Citatet ovan från Koreas partitidning  är ju förfärligt men i alla år så har alla sk socialistiska stater  begått brott mot folket. Mord och terror. Långa fängelsevistelser har hört till "det normala" om man kritiserat den förda politiken. Cuba har i alla år spärrat in oppositionen men nu när de har dålig ekonomi så "säljer " de fångar som sedan släpps.
DDR sålde tiotusentals fångar på detta sätt till väst-Tyskland och det var mycket stora belopp de tjänade på denna människohandel.
Det finns inte en enda "vänsterstat" i världen som inte har spårat ur på ett eller annat sätt.

De historielösa eller förblindade  kan inte ta till sig detta i första taget. Jag minns ju själv hur jag försvarade Kina när jag var Maoist.
Eldprovet fick jag en gång när jag inför ett val ställde upp på en folkhögskola i Eskilstuna för en utfrågning om vår politik. En stor och mycket kunnig publik ställde mycket svåra frågor där jag efteråt verkligen funderade över vad jag höll på med.

Sådant utbyte är viktigt i ett demokratiskt samhälle därför att det kan faktiskt få även en fanatiker att ta till sig kunskaper som ligger där och "mognar"!

Det är därför det är så idiotiskt som vissa gör att sluta tala med tex kommunister eller Sverigedemokrater.

Fortsätt ställ frågor, tillför debatten fakta utan att bli elak och okvädningar.  Stäng inte dörren för samtalet.

Vi är många som var fanatiker på 60-70 talet som genom fakta och samtal förmåddes att ändra riktning.

På Facebook har några dragit ner gardinen till gamla  kamrater bara därför att de röstade  "FEL"!
Vänstertänkande kompisar vill ej längre vara kamrat med andra som tex. röstat på Alliansen.
Om någon råkar tala om att de röstat på SD , ja då är det helt kört.

De inom vänstern som skriker värst har aldrig sagt ett enda ord om Cubas diktatur med förföljelser av oliktänkande så jag får väl utgå från att de godkänner sådant. Samma andas barn här som där! Deras avstängningar av gamla kompisar är i princip samma sak som de maktbärande vänsterpartierna har ägnat sig åt när de suttit vid makten. Det är bara att det då är en grym verklighet där man plågar andra eller som  Che gjorde. Tog ut dom på bakgården och sköt dem!

De som tror att vänstern kan föda fram en miljöpolitik värd namnet  borde se Svt 2 ikväll den 28 sep 22.45 Tankograd. Denna fruktansvärda handling mot befolkningen och naturen pågick under "socialismen" i många år. I alla länder där det praktiserades socialism blev miljön oerhört skadad.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate