onsdag, september 29, 2010

Microsoft gav upp slaget om bloggarna!

Klokt val av Microsoft att migrera sina "Space" till Wordpress! Jag hade lite material skrivet där genom åren och testade på kul att föra över dem . Lätt som en plätt och allt ser bra ut. Alla bilder följde med utan fel.
Tidigare migrationer har ibland blivit totalt misslyckade , särskilt de med bilder.Hittade den här gamla bloggen:

De sista tre åren av mitt yrkesverksamma liv nere i Malmö arbetade jag natt på ett av stadens härbergen. Åldern varierade från 18 upp till över 70 år på de boende, likaså varierade de boendes yrken och ursprung.Vi hade mördare,våldtäktsmän,knarkare,psykfall,alkisar,ja en gedigen blandning av öden.
Många var från olika delar på vår jord och de flesta var skilda pga av olika anledningar. Tyvärr, de flesta kunde inte se sin egen roll i varför de satt där de satt ,det var alltid någon annans fel.Ofta fick fd hustrun skulden som en elak kärring som hade plågat dem så att det blev skilsmässa. Sin egen roll som hustrumisshandlare och missbrukare talade de aldrig om.
De som mådde som sämst i sitt psyke stängde ofta in sig på sina rum och visade sig bara vid måltiderna. De mest psykiskt sjuka gick omkring på natten o senkvällen med luvor och sk munkjackor med huvan fälld för ansiktet.
När jag idag såg på nyheterna idag så var de ute och filmade på en skola i Hallonbergen här i stan. Det var så att jag hajade till när jag såg dessa unga pojkar där de satt med sin mössar och jackor på sig o dolde sig. De såg precis ut som dessa sjuka männen på härberget!Kan det vara som så i vårt moderna samhälle att unga pojkar( och flickor) mår så dåligtså deras beteende blir så som jag såg mina sjuka boende betedde sig??Man ser ju dagligdags att något har gått fel i vårt välordnade samhälle, Svd har i veckan påbörjat en artikelserie om ungdom och i synnerhet om killar. De uppvisar sämre o sämre kunskapsnivå i jämförelse med flickor. Alla resultat i gymnasium och högskolor visar att killar hela tiden halkar efter!
Vid dessa undersökningar så visar det sig att pojkar i allmänhet aldrig läser böcker längre utan de finns framför datorn där de spelar massor med spel!De siffror och den statestik som Svd uppvisar är ju förfärlig att se, på ca 10-15 år har det bara gått åt fel håll för pojkarna och om det håller i sig så kommer arbetsmarknaden för killar att bli dyster. Flickorna kommer med stormsteg att besätta alla bra jobb och höga poster! Jojo, pendeln slår fram och åter!!


Här kan du se resultatet: http://bohogrelius.wordpress.com/

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate