måndag, september 20, 2010

SAP, gör er av med kvarnstenen!

I natt så kom då det stora nederlaget för socialdemokratin vilket inte förvånade alls. Lars Ohlys framträdande med framtoning av fanatiskt frikyrkopastor med en sjungande församling av trosbekännare bakom sig visar var socialdemokratins kvarnsten finns!

Ohly till och med hävdade att det är alliansens fel att Jimmy med sitt SD kommer in i riksdagen. Man får nog leta länge innan man hittar någon konstruktiv självkritik hos den mannen och det parti han representerar. SD är idag större än detta sk vänsterparti. Ohly gör stort nummer av SD:s bakgrund för många år sedan men han ska inte yva sig.Det är ju faktiskt inte så länge sedan hans parti lutade sig mot Stalin.

Ska socialdemokratin kunna tillfriskna så måste de bryta sitt samarbete med Ohly annars riskerar de än större nederlag i framtiden.

Dogmatiker är alltid farliga för partier och att då permanenta ett samarbete med ett parti av den typ Vänsterpartiet representerar kan aldrig föra något gott med sig. Jag blir dessutom mycket tveksam till MP och deras "förvandling" till ett vänsterparti när man börjar höra tongångar av samma slag som vänsterpartiet ger uttryck för. Wetterstrand framstod som oerhört rabiat i nattens sändning .

Sverige behöver politiker vilka kan se framåt och jag får hoppas att MP och deras ledning tänker om och inser att de har mycket att vinna på att lyssna på alliansen. Sätt er ner och resonera!
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/samarbetet-med-ohly-sankte-s_5361607.svd 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate