tisdag, september 21, 2010

Dåligt med de demokratiska insikterna!

I natt så kom det första otäcka knivöverfallet i Stockholm mot vad ett "gäng" trodde var en sverigedemokrat. Kniven i magen!

Med den hets som tidningar och vänstern nu har dragit igång mot SD så går många saker överstyr bland de som inte förmår att tänka klart. Brottslig hacking av SD:s gamla register har också skett och som du ser på bilden så har någon lagt ut massor med namn och uppgifter på folk som av olika anledningar har haft kontakt med SD.
Alla inom vänstern har alltid tagit avstånd från FRA-Ipred och Säpo men nu helt plötsligt så har man hackat och kartlagt andra människor. Snacka om dubbelmoral av de som gör dessa kriminella handlingar. Avskyvärt!

Helsingborgs Dagblad skrev idag ut FN:s deklaration över de mänskliga rättigheterna och riktade sig till de som hade röstat på SD i Skåne. Dessa deklarationer kan de lika gärna lära ut till alla de som nu hetsar, vi kan börja med den här paragrafen:
Artikel XII
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp. 

De som kräver tystnad av politiska motståndare kan läsa den här paragrafen:

Artikel XIX
Var och en har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet att utan ingripande hysa åsikter samt söka, ta emot och sprida information och idéer med hjälp av alla uttrycksmedel och oberoende av gränser.
Artikel XX
1. Var och en har rätt till frihet i fråga om fredliga möten och sammanslutningar. 2. Ingen får tvingas att tillhöra en sammanslutning. 


Vår skola måste vara totalt undermålig eftersom så stora grupper av olika ungdomar går ut och beter sig odemokratiskt på gränsen till terror mot andra.Om man ska bemöta SD så måste det vara på en saklig nivå där man med argument försöker vinna över deras väljarkår. Skolan har ett stort ansvar att lära ut vad ens rättigheter och skyldigheter i ett demokratiskt samhälle är.

Att många i Vänsterpartiet inte begriper det här grundar sig på deras tradition som ett odemokratiskt parti med rötterna i Lenin och Stalin!

Sverige ska vara ett land med yttrande och tryckfrihet! 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate