söndag, december 03, 2023

Sveriges Radio och Cecilia Uddén!

 


Klicka på denna bild med siffrorna från Vietnamkriget så blir den större och läsbar.
Under gårdagen och framåt kväll-natt så avlossade nazihamas en mängd raketer mot Israel.
Egentligen är det underligt att de kan fortsätta med detta och innebär ju att Israel måste bomba ännu mer för att komma åt dessa ramper som finns bland alla hus där människor bor.
Det är ju nazihamas som bestämmer hur detta krig som de startade också ser ut.
Att SR och Svt under hela detta krig som nazihamas började har mer eller mindre ställt sig på denna sida är ju så uppenbart.
Jag såg en intervju på Hotspot igår med Janne Josefsson, vilken i hela sitt liv har arbetat inom Public Service, och hans åsikter om kollegorna är inte nådig. De är partiska dels med makten och är nästan alla vänsterlutande. 

Att Uddén verkligen tillhör de som i åratal är en agitator för arabernas krav och åsikter det är ju en smärre skandal. En journalist ska rapportera allt som sker utan att låta sin personliga åsikt skina igenom.

Jag och Uddén tillhörde samma parti en gång i tiden ,SKP (Maoisterna) men hon har aldrig mentalt lämnat åsikterna från den tiden då hon arbetade för partiet. Vi andra la ner partiet och förklarade kommunismen död . Lenin och Mao som massmördare osv. Alla inom partiet höll inte med utan har livet igenom fortsatt med sitt röda mygel!
Där ingår att stödja den sk "kampen" för palestina och ingen av dessa "kämpar" drar sig en minut för att ljuga för "den goda sakens skull"!
Jag upprepar , ska det bli fred i MÖ så måste alla dessa terrorörelser krossas. Det är detta som Israel slutligen har tvingats till !
    DET VAR NAZIHAMAS SOM BÖRJADE KRIGET MED SIN GRYMMA MASSAKER OCH KIDNAPPNING AV ÄVEN SMÅ BARN!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate