onsdag, december 13, 2023

Nazihamas förstör det jag är med om att plantera!

 Sedan flera år så har jag planterat träd i Israel. Men nazihamas raketer de senaste åren har satt eld på skogen!


Och dessa bränder träffar både i hjärtat och i plånboken. Världens folk har vänt ryggen till över dessa 10.000 tals farliga raketer.

De är lömska på ett annat sätt också. Bla Israel har hjälpt Gaza med vattenledningar  men de f-b islamisterna har grävt upp dem och använt dem som material till just dessa raketer. De trillar ofta ner efter någon minut i Gaza och förstör hus och dödar människor.  Då skyller de på Israel. Så snurrigt är det i Gaza med en sådan pervers hatisk ledning. Att inte befolkningen har slagit ihjäl dessa lögnare beror på att de använder islam som flugpapper. Utlovar martyrskap till omogna ynglingar som gör vad de blir tillsagda till! Tex självmordsbombare!

Att omogna människor i Sverige dras till små grupper av kommunister med namnet Revolution är samma fenomen som man ser i Gaza eller Västbanken.

Först är man sosse sen blir man revolutionär innan man återgår till sosseriet. 

I Umeå är de särskilt aktiva men splittrade i olika förbund såsom det alltid har sett ut. Så var det på 60-70 talet också. Enda överlevande från den tiden är de som kallar sig KP idag (fd kfmlr).

Men både de gamla och de nya teaterrevolutionärerna är antisemiter !

De tycks glömma bort att deras hyllade rörelser i MÖ är islamister och ligger med rumpan upp fem gånger om dagen! Hur var det nu med religionen och socialismen enligt Marx och andra profeter?

Nej, jag föredrar att hjälpa Israel och dess folk.

https://israelinsamlingen.org/verksamhet/utsatta-barn/ 

Läs gärna det här från MIFF https://miff.se/israel/konflikt/sju-skal-att-ta-dodssiffran-fran-gaza-med-en-stor-dos-skepsis/


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate