onsdag, december 06, 2023

Nazihamas har många beundrare i Sverige!

Ca 525.000 svenskar sluter upp bakom nazihamas!  Ca var tolfte socialdemokrat står bakom nazihamas.

Och med sådana propagandister i SR som Uddén vilken använder tom. gråtande barn i sina sändningar till stöd för islamisterna i Gaza så blir det legitimt  att försvara både våldet och kriget som startades av nazihamas!

Så här ser det ut nere i Mö med stödet för terroristerna: https://ledarsidorna.se/massivt-stod-bland-palestinier-pa-gaza-och-vastbanken-for-fortsatt-vapnad-konflikt/ 

Inte ens de hemska bilderna från massakern med uppsprättade kvinnobukar rubbar dessa anhängare, tvärtom verkar det som.


Udden och SR utsända till ett bombat Hamburg 1944. Hon gör ett reportage med ett skrikande barn i bakgrunden. Allt har fallit samman efter de allierades bomber. Men träffar en arg man som säger: allt är nazisternas fel,de började detta förbannade krig . Gaza?

Läkare utan gränser International. Sedan 7 okt har de gjort 78 inlägg om Gaza och palestinier. 5 om Ukraina. 0 om angreppet på Israel. Inte ens strax efter 7 Okt. Är det kommunikatörerna eller ni läkare som ska skämmas?

Texter från X!

Amnesty Sverige har sedan länge bara fört fram vänsterpropaganda och tyvärr så tror många på dem.

Vänstern och med dem antisemiter finns på alla nivåer i Sverige därför att de har nu i 50 år kunnat infiltrera allt från universitet till nyhetsmedia.

Se bara hur Aftonbladet och dess journalister agerar sedan lång tid. Det bruna sitter tydligen i väggarna kvar sean ww2 då de var tyskvänliga.

Många journalister har sett filmerna från massakern mot de boende vid Gazas gräns MEN ändå stödjer de denna terrorrörelse och tiger om vad de har för mål.

De vill ju mörda alla judar var än de befinner sig på jordklotet. De har ju tagit upp nationalsocialismens politik till fullo!

Är det någon som vill fullborda folkmordet på judar så är det ju alla dessa islamister från Iran till Gaza!

Och jag säger , skäms på er smygnazister i Sverige!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate