måndag, december 18, 2023

Islamismen är en ytterst farlig lära!

 

slamisterna är blinda och döva!

Normala människor förfasar sig över att se denna bild! Vi minns och vi kommer ihåg massakern som den värsta i nutid. Vi får gå tillbaka till nazitiden för att se liknande fruktansvärda händelser.

Såg senast igår kväll sista avsnittet i Netflix serie om andra världskriget där man fick se när USA.s trupper upptäckte ett KZ-läger och öppnande upp detta. Även en fabrik där många judiska kvinnor hade stängts in!

Men islamisterna i bla Malmö hade möte igår där den socialdemokratiska talaren fick gå av scenen efter att ha sagt att ”Hamas” var en våldsrörelse. Den islamistiska publiken buade ut henne. Jag förstår emellertid inte varför en sosse överhuvudtaget anmäler sig som talare på dessa nazihamasmöten?

Bevakar kanske sossarna röster i kommande val? Troligtvis!

Överallt i världen ser man samma sak, de sk palestinierna visar nu öppet att de är nazister. Samma paroller,samma tal,samma banderoller som tex nazisterna i Sverige. (NMR)

I alla dessa demonstrationer har de hyllat nazihamas massaker och kidnappning av tom. barn. Vänstern har hakat på med samma f-b argument. Deras ”socialism” är därmed samma som NMR, nationalsocialism med utrotandet av alla judar samt krossandet av Israel.

ATT vänstern i Sverige skulle sälla sig till den sk vänstern som uppkommit i USA trodde jag aldrig! Men där är vi idag. Plus alla de människor som tiger! (Samtycker?)

Antisemitismen är en giftig ideologi som tydligen har funnits där under ytan men som nu har fått fritt spelrum. När jag ser serien om ww2 och när de allierade har svårt med sina bomber mot tysk krigsindustri och inte märker någon vilja från nazisterna att vilja ge sig då tar Winston Churchill ett av sina svåraste beslut. Man måste börja bomba vanliga städer och Hamburg utses. Man fäller en natt brandbomber och hela Hamburg brinner. På några dagar dör ca 100.000 civila. Sedan börjar man bomba Berlin och andra städer med ohygglig förstörelse.

Men marktrupper från alla inom de allierade måste också fysiskt ta städerna samt skjuta så många av de tyska trupperna de kommer åt. När så Hitler tar sitt liv, ja , då är kriget slut.

På samma sätt agerar nu Israels krigsmakt men världen har inte lärt sig något av ww2.

FRED ropas nu utan minsta tanke på att nazihamas inte är besegrade. En för tidig fred gagnar bara denna otäcka fiende som har störtat sitt eget folk liksom Israels folk i ett elände.

Man kan fråga sig om människorna under åren 1944-45 hade talat på samma sätt som i dagens krig? Knappast, de ville se nazismen störtas en gång för alla efter alla illdåd de utfört i hela Europa.

Så borde människorna också säga idag, krossa nazihamas!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate