tisdag, december 12, 2023

Pål Wrange, professor!

 Svt plockade fram stora kanonen igår på sin websida.  Pål Wrange fick toppa angreppet mot Israel. Jag kan tillägga att han var den förra rödgröna regeringens specialist på utrikesfrågor och bistod UD med råd. En av de som stod bakom upplägget av erkännandet av det sk Palestina.

I övrigt var det angrepp från de idag vanliga organisationerna ,Amnesty tex!

Vissa av dessa organisationer har antingen inte sagt något om massakern eller så dröjde det lika länge som FN dvs två månader!

Det är så många i världen vilka kommit ut som antisemiter. Särskilt wokevänstern i USA på universiteten.

Så fort det händer sådant i USA så kommer härmaporna igång i Sverige. Även England har haft mycket av den varan och deras polis är totalt handlingsförlamad vad än huliganer med "rätta" flaggor ställer till med.

Här är några bilder från USA:


INGEN av dessa grupper vare sig i USA eller Sverige bryr sig ett skvatt om att det var nazihamas som började kriget med sin massaker.

De tycker att det var bra och rätt att anfalla civila med mord och våldtäkter. Med sådana människor går det inte att ens tala med!

När "de lärda" tar till orda med sitt ordsvall så är det svårt för oss vanliga människor att utröna många gånger var de står. "Kanske folkmord"  kan det stå, de värjer sig med sitt kanske.

Kommunisterna omkring Proletären är mer rakt på sak eftersom de ända sedan 1970 har varit antisemiter. I sådana här grupper finns en och annan som kallar sig jude men är ändock antisemit!

Jag upprepar för tusende gången : Vem började kriget mellan nazihamas o Israel? Vem har under senaste året skickat 10.000 raketer in över Israel?

Och hur började kriget?

Nazihamas med sina grova våldtäkter får ändock stöd från många kvinnor i det "upplysta" Sverige! Något fel inne i skallen måste det vara då.

ATT svenska kvinnor stödjer en rörelse vilken är en kopia av IS samt använder samma metoder som IS när de mördar sina offer. Vet de överhuvudtaget vad islamismen kräver av sin befolkning?

Har dessa svenska kvinnor inte ens förstått vad Irans kvinnor kämpar för med livet som insats?






Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate