fredag, april 29, 2022

Vad gör de i Sverige? Vem tog hit dem?

 


Att det ska vara så svårt att förstå orsak och verkan. Idag gick stasministern ut och dundrade om alla kriminella plus dessa förorter där varken svensk lag eller svenska normer råder!

Dessa politiker har nu haft så många år på sig att förstå varför samhället ser ut som det gör. Men så kommer de 5 månader före valet med dessa fläsklöften! Det är ju bara folk som inte vill förstå att det här bara är ett draperi de sätter upp inför valet.

Ett land som lockar hit människor med löften om bidrag av alla slag och tom pensioner som i vissa fall är bättre än vad svenska medborgare får, då borde folk förstå allt dösnack.

Inget land klarar av varken bostäder, arbeten, sjukvård osv med en invandring som bara fortsätter år efter år med uppåt 100.000 nya individer varje år.

För övrigt sköts två killar idag igen ,den ena dog på fläcken eftersom skytten la skotten rakt i huvudet. Han var på ett gym i Göteborg, verkar vara farligt på dessa gym numera.

Obergripligt att så många kvinnor i vårt land stödjer denna infantila politik. Har de ens kollat BRÅ och vad de skriver om våldtäkter?

Kan knappast tro att kvinnor i allmänhet vill bli kastade i gruvhålet efter våldtäkten!

Förövaren var ju naturligtvis Afghan som så många andra förövare av våldtäkter!

Jag är pessimist, tror inte att det går att ändra vad som sker nu,de är för många kriminella och råbarkade män som befinner sig i landet.

Det har varit fel i så många år nu och hela samhällen kommer att bli totalt förändrade,se bara på Malmö där snart hälften av befolkningen kommer från andra länder.

Såg ett valplakat från V skrivet på arabiska. 



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate