söndag, april 10, 2022

Att dölja sig bakom ord!

 Det är vanligt idag, att som Orwell skrev på sin tid, använda ord på ett sätt som förvillar och är ett rent bedrägeri!

Sk antirasister använder människors hudfärg på ett sätt idag som verkligen är rasism, de pekar ut alla vita som skyldiga till allt från slavhandel (på 1700 talet) till att förtrycka mörkhyade idag. Härmar   olika svarta grupper i USA.

En annan variant av detta med att använda språket till att lura folk var ju nationlsocialismen och fascisten Mussolinis ständiga tal om fred!

När de sedan i ett par år predikat hur stora fredsmänniskor de var så slog de till!

En modern lögnare med ett liknande språkbruk är ju Putin. Han talar vitt och brett om att Ukrainas ledare och även numera folket ÄR nazister! Putin är där fräckare än tom. Hitler var.

Putin ska "befria" Ukrainas folk från nazismen och tyvärr har han hurrande ryska medborgare bakom sig.

MEN som vanligt avslöjar praktiken honom, allt det som ryska trupper utför av våld,tortyr,våldtäkter m.m. ÄR renodlad nazism!

Nu har till och med en del statsägda ryska tidningar skrivit att Ukrainas folk inte borde finnas. Ungefär som Hitler och hans skränande anghang sa om judar och romer!

Nationalsocialismen gick till verket och mördade över 6 miljoner judar och romer.

Putin gick också till verket när hans trupper gick in i Ukraina och började slakten. Kanske siktade på den "slutgiltiga lösningen av Ukrainas folk"?

Nu står denne Putin med liken staplade långt upp på halsen, inte bara människor från Ukraina utan också mängder med unga pojkar från Ryssland!

Som sagt var, det är praktiken som visar vem man är!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate