lördag, april 16, 2022

Svt är dåliga på attvisa vad som händer i upploppen.

 Kollar på alternativmedias bilder och videos, tex RiksTV visar hur en liten kille på kanske 11-12 år lyckas att vräka iväg en stenbumling som träffar en polis.Han däckar medan killen springer därifrån. En vuxen man står brevid killen (pappan?) men gör ingenting för att hindra detta dåd.

Nu ser jag också hur en del inom vänstern ger sig på koranbrännaren Paludan på samma sätt som man gjorde med Lars Vilks! 

Den här bilden ansåg div muslimer att Vilks skulle dö för!

All denna förstörelse och våldet mot svensk polis,brandkår och ambulanspersonal är ingenting som kan bortförklaras med att en koran bränns upp?

Hur i herrans namn är de beskaffade vilka försöker skjuta skulden på den som hade tillstånd för dessa möten?

Om man nu skulle förbjuda denna yttrandefrihet samt återgå till 1800-talets lagar där hädelse var straffbelagt då kommer ännu flera krav från dessa islamister !

DE vill varken ha jämlikhet eller kvinnors rätt att bestämma över sig själv . I skolorna har på många håll allt griskött försvunnit och vem som helst kan ju räkna ut vem som varit pådrivande.

Gris och fågel är mycket nyttigare än nötkött vilket innehåller  fett som våra kroppar inte ska ha.

Jag har under åren frågat om hur mycket det svenska samhället ska behöva stryka på foten inför de miljoner människor som kommer hit från länder där islam råder med diktatur?

Hela denna religion bygger ju på DIKTATUR, den bestämmer tom. hur kvinnor ska klä sig. Hur man ska leva! Dessutom förespråkar islam apartheid mellan kvinnor och män!

I två dagar har det rådit rena inbördeskriget i många städer. Paludan har med sina möten kunnat glänta på dörren in i de samhällen vi nu har överallt i hela Sverige och vad de boende där förmår att göra!

Är detta bara början?


Så här skriver Nima Dervish:

Noll muslimer har dött av skarpa kulor denna ramadan, enbart för att svenska polisen inte är som polisen i bokstavligen VARJE muslimsk land: skjutglad.
Folk säger:
”Det är fel att bränna koranen, MEN upplopp är fel…
”Givetvis är det tölpaktigt beteende, men…”
”Obligatorisk disclaimer där man tar nödvändigt avstånd från Paludan, men…”
Visst, det är inte det allra mest konstruktiva och beundransvärda en människa kan göra.
Men det är också långt ifrån de mest svinaktiga sakerna man kan göra.
Islam har dödat miljoner människor senaste 1400 åren. Utplånat stammar, raderat religioner, släckt kulturer och språk. När den inte lyckats med det har den försökt – och vilar ännu inte.
Bara i vår nutid känner vi till otaliga terrordåd och halshuggningar och lönnmord.
Vad är värst? Att döda kristna i Pakistan, eller bränna koran? Att våldta jezidiska sexslavar i Irak, eller bränna koran? Att kasta bögar från hustak, eller bränna koran?
Var var de unga män som idag upprörs och bränner polisbilar när IS-orcher utförde sadistiska illdåd i deras guds, profets och heliga boks namn?
Vi är många som nödgats fly våra hemländer och levt i exil långt bort från våra släktingar, hemstäder och hemspråk. Jag klagar inte, det har varit en ynnest att växa upp i Norden, men det var inte platsen jag var menad att leva i; bara besöka och turista i – alternativt flytta till av fri vilja.
Vi som drabbats av islam dödar inga muslimer som hämnd.
Vi misshandlar inga muslimer.
Vi skriker inte okvädesord åt muslimer.
Vi diskriminerar inga muslimer.
Vi vägrar inte vara vänner till muslimer.
Vi är inte otrevliga mot muslimer.
Vi låter inte bli för att vi inte får. Vi har inte ens lust till nåt av dessa saker.
Vi har ärligt talat ingen jävla lust att bränna koraner heller för det är lika resultatrikt som när islamister bränner USA eller israels flagga.
Men vi anser det livsviktigt att den som vill häda FÅR göra det. För vi VET, alltför jävla väl, att när DEN rätten begränsas så börjar vårt nedstigande längs ofrihetens kontinuum. Och vi tänker ALDRIG MER hamna i ofrihet igen.
Så, varje gång koranbränning (eller ofullbordade planer på det) bemöts med försök att lyncha inblandade så MÅSTE fler koraner brännas. Annars blir signalen att våld lönar sig. Det ENDA den signalen orsakar är MER våld – och en frid som aldrig kommer komma.
Som muslim ska du vara tacksam och tacka Allah varje gång en koran bränns. För det är bevis på att icke-muslimer inte har lika nära till våld, mord, misshandel och lynchningar som dina muslimska bröder.
Det är den dagen då de som avskyr din religion INTE bränner koraner som du har problem: Samma problem som resten av oss icke-muslimer har haft konstant sedan 600-talet.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate