söndag, april 03, 2022

De ställer sig på Putins sida!

 Du kan ju börja med att läsa Thomas Nydahls blogg: http://nydahlsoccident.blogspot.com/2022/04/skriva-om-ditt-eller-datt-ukrainska.html 



Det finns en grupp i Sverige vilken tackade nej till att deltaga i en demonstration mot IS när de höll på som värst och visade upp inför världen vad de höll på med. De spikade upp människor på kors, de brände människor i burar, de halshögg individer där barnen fick titta på osv.

Ändå så avvisade den stora muslimska församlingen att delta med orden : Detta rör inte oss!

Anfallskriget mot Ukraina behandlas på samma sätt från dagens muslimer, de bryr sig inte om varken det som händer eller att deltaga i de manifestationer som pågår tex måndagsmöten på Norrmalmstorg.

Och man ser i länderna i MÖ hur de ställer sig på Putins sida liksom alla terrorrörelser.

Islamister förenar sig med en grupp kommunister vilka hyllar Putin och för ut hans propaganda nu, dessutom med klart antisemitiskt språkbruk.Exakt såsom islamister också gör sedan åratal.

Det finns nu en soppa med en blandning av antisemiter,islamister, kommunister,fredsänglar och högernationalister och den soppan luktar fruktansvärt illa.Ja, rutten!


Stefan Lindgren var den renläriga Maoisten en gång i tiden, nu är han sedan lång tid en av Putins lakejer i Sverige. Som Thomas Nydahl säger :"Ska man alls visa och tala om "vänster"-snurriga inlägg? Ska man alls bry sig om dem? Min bestämda uppfattning är att vi bland dem ser framtida quislingar. Också bland sådana som återkommande förlöjligar Ukrainas president ser jag quislingen tala. Vad spelar hans eventuella "fel" för roll när han med beslutsamhet leder ett land som försvarar sig på liv och död?"


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate