fredag, april 22, 2022

Samma stenar och bensinbomber , Sverige-Israel!

 Jag sitter  och tittar på en video som Jerusalem Post har lagt ut idag.

Först kan jag tro att det är en video från något svenskt område likt Linköping osv. Ja, idag får man skriva osv därför att dessa områden finns över hela vårt land. Liksom skjutmorden,

men dagens video var från Jerusalem.

Våldsverkarna är klädda exakt som de i Sverige. Våldet är exakt detsamma.

Men i Israel så finns också män vilka tillhör IS, Hamas eller Jihad!

De drar sig inte för att offra sig själv bara de kan skjuta ner några Israeliska civila eller poliser. Tron att Gud ska belöna dem i himlen har fullkomligt raderat allt förnuft i deras hjärnor.

Värst är ju det faktum att svenska pengar är med och belönar deras familjer med livslång pension.

Hur den lilla vänstern i Sverige med sin antisemitism kunde få sådant inflytande över politiken är faktiskt mycket märkligt.

Göran Persson kanske har en förklaring att ge eftersom han INTE tillhör antisemiterna?

Ett annat faktum till att Sverige har fått se dessa hemska angrepp på poliser, brandkår och ambulanspersonal är ju den allt större delen av islamister här i vårt land. plus allt fler islamtroende utan respekt för Sverige och de lagar vi har!

Enkel matematik sjöng Peps Persson och i det här fallet är det ju så!

Ännu fler islamtroende som kommer hit ju fler problem kommer det att bli. Sverige hamnar i ett tillstånd av ständiga konflikter.

Att tillhöra islam innebär att man konstant har kopplat bort hjärnan från förnuftet och ägnar sitt liv åt allehanda vidskepelse.

Allah är den straffande guden! OCH männens gud där kvinnorna bara står långt nere i trappan och får gömma sig, de får inte ens klä sig som de själva vill!

Svenska politiker är så naiva och kan inte historia. Hade de kunnat islams historia så hade de vetat bättre än att ta hit en miljon muslimer, denna tickande bomb!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate