måndag, april 11, 2022

Proletären och ETC !

 https://www.expressen.se/kultur/hynek-pallas/unken-attack-pa-ukrainska-journalister-av-ekis-ekman-/ 

Jag själv har i flera inlägg talat om det Stalintrogna partiet KP (fd kfmlr) och deras slirande på sanningen vad gäller tex Ukraina. Deras sedan 1970 blinda hat mot USA för dem alltid i fel riktning men vad annat kan man vänta av sekten KP?

Etc kör med dubbla måttstockar vad gäller Ukraina, bra reportage om vad som händer där nere men så kommer ledarsidan med det gamla vanliga tjafset av Kajsa Ekman!  Jo, det är samma Kajsa som föreläser på KP:s sommarläger. Samma Kajsa som med stolthet tog emot Leninpriset!


När folket i Ukraina kämpar för sin överlevnad, städer förstörs så att grushögar återstår. DÅ kommer denna sk vänster och hugger folket i ryggen!

Men det är ju tradition, så har man ända sedan 1917 hållit på.Vem minns inte historien om Stalin-Ribbentrop eller Nils Flyg?

Sen har jag lagt märke till hur även de som i hela sitt vuxna liv varit medlemmar i sekten KP men nu hoppat av ändå bär med sig så mycket skit i form av tex synsättet på Nato!

De bär kvar ett oförnuftigt hat mot USA eller Israel.  Svart-vitt ska det vara!

Såg hur tex Nils Littorin ondgör sig över att delar av Nato bombade Serbien under Balkankriget. Ja, det var enda sättet att få slut på Serbisk terror och massmord ungefär vad som skulle behövas mot Ryssland nu!

Det enda dessa diktatorer förstår är våld. Man behöver krossa dem som man gjorde under ww2!

Rysslands arméer borde slås i spillror. Men då kommer naturligtvis fredsänglarna fram och sjunger sina dåliga fredvisor.

Jag går inte i debatt med dessa människor utan de åker i skräpkorgen. Det går inte att föra saklig debatt med fanatiker!





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate