fredag, april 29, 2022

Ca 50 kvinnor och män har mördats sedan 1 jan!

 Statsminister Magdalena Andersson försöker slå blå dunster i folks ögon, men naturligtvis jublar troende sossar åt hennes tal häromdagen!  

Vad de inte tänker på är att hon egentligen underkänner det egna partiets politik under de senaste 30-40 åren!

50 kvinnor och män mördade sedan årets början. Flera hundra poliser skadade i påskupploppen av framförallt muslimer.

Fängelser fyllda med killar från "orten" ,de sitter för grova brott med långa straff. Sk svenskar från Malmö dömdes till 30 års fängelse i Spanien.Likaså Danmark har dömt sk svenskar till betydligt längre straff än vad som döms ut i vårt land. Oerhörda kostnader för alla länder som har dessa sk svenskar i fängelser.

Här är bara ett exempel på hur det kan se ut!
Flera av de mest kända sk rapartisterna vilka nu sitter i fängelse har precis samma bakgrund.
Vad sossar med Magdalena Andersson i spetsen aldrig någonsin förmår att ta in är att dessa människor aldrig borde ha fått tillstånd att bosätta sig i vårt land.
En totalt felriktad politik under så många år visar så tydligt idag vad som händer med ett land med allt för "snäll" invandringspolitik" alá öpna ditt hjärta!
När ska förresten Moderaterna offentligt ta avstånd från Reinfeldts och Ullenhags fördärvliga politik ihop med MP? Ja,just det, de gjorde upp med Mp om denna ytterst generösa politik.
Magdalena Andersson måste avskeda Morgan Johansson för att kunna bli trovärdig! 
Och så de väljare som i vått och torrt alltid röstar på (S) , ni måste inse att ert parti är partiet vilket har skulden till att Sverige ser ut som det gör!
Centerpartiet är svekpartiet vilket stödjer sossarna!
Vänsterpartiet är nog det värsta partiet i många frågor bla om invandringen. Deras Nato motstånd gagnar bara Moskva men detta förvånar inte oss som har följt detta parti i många år.
Under hela deras existens från 1917 så har de intagit en landsförrädisk hållning. När Finland kämpade mot Sovjet så stod de tex på Sovjets sida!
Hur Sverige ska kunna vrida all galenskap rätt är en svår uppgift.
Många är de lagar som måste skrivas om och många byråkrater som är sossar måste bort. 
Allt stöd som i dag utbetalas till höger och vänster måste ses över och i många fall avskaffas. Tex allt stöd till islamister och deras förödande verksamhet.





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate