måndag, september 27, 2021

Talibanerna visar nu sitt rätta ansikte!

 

Förbud har nu utfärdats mot att ansa skägget, om man bryter mot detta så straffas man. Samma är med håret, de tillåter inte kortklippta män längre.

Så fungerar den vidskepliga islam bland dessa män med makt och grymhet.

Ett faktum är att de islamister vilka lever i Sverige också ser ut så här. På det sättet kan man rätt säkert se vem som är vem.

Jag har så svårt att förstå att religion ska synas på kläder, skägg, hucklen m.m.

Sanningen är att denna religion är en mansreligion helt och hållet. De hyser en förfärlig syn på kvinnor och de kvinnor som också pläderar för männens välde är ju bara en sorts slavar!


Musiken bland dessa fanatiker är ju också snart lika med noll, de älskar att förbjuda det mesta som vi vanliga människor uppskattar!

Västvärlden borde ha varit mycket försiktiga med att släppa in människor med denna fanatiska religion, det leder bara till elände och krav på förbud!  Vi har idag massor med koranskolor i Sverige där den fanatiska tron hjärntvättar barnen ! Staten betalar detta galna!

Olika sidoorganisationer inom islamismen får också ekonomislt stöd från stat o kommun. Där sitter tex M och säger ja och amen till dessa stödpengar till de här odemokratiska organisationerna.

Yppar man kritik såsom fd kommunalrådet Hermansson i Göteborg så blir man stämd inför domstol av islamisterna!

Varför sitter så många politiker i detta land och bara tiger och ser på?


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate