torsdag, september 16, 2021

Hal som en gås! En gåsapåg kommer till tals i tv!

 Det är numera inte så ofta jag tittar på svt men inatt gjorde jag dock ett undantag. Kollade trettio minuter med Anders Holmberg och minister Johansson. Som sagt var , hal som en gås och det märks att han varit politiker i hela sitt liv. 

Hans Thannerstig har författat ett utmärkt drömrep: " A propos ett bra TV-program jag såg på TV igår så hade jag en surrealistisk dröm i natt:

- Du lämnade kranen till badkaret på och gick sedan på hockeymatch. Nu är hela huset översvämmat. Varför gjorde du det?
- Det var ett annat läge när jag gick på matchen, badkaret var inte fullt då. Det var omöjligt att förutse vad som skulle hända.
- Det finns de som har varnat för att lämna huset utan att stänga av vattnet. Dem har du tidigare kallat grova saker som hockey-fientliga, hade de inte rätt?
- Man får komma ihåg att det var ett annat läge när jag lämnade huset. Badkaret var som sagt inte fullt då.
- Men de som varnade för att det kunde bli översvämning, hade de fel?
- Ja, nu stängde jag ju av vattnet så fort jag kom hem. Det var jag som stängde av kranen!
- Men då var det ju så dags….då var ju översvämningen ett faktum…borde du inte i efterhand ha stängt av vattnet innan du gick på hockeymatchen?
- Det viktiga är ju att vi drar lärdom av erfarenheten och inte får översvämningar igen!
- De som varnade för att lämna huset utan se till att vattnet är avstängt hade alltså rätt?
- Jag har tänkt om på den punkten. Nu vidtar jag åtgärder och tar itu med saneringen. För att säkerställa att det inte blir översvämning igen utan att vi har en långsiktigt hållbar situation i badrummet har jag tillsatt en utredning.
- Har du bett dem som du kallade hockey-fientliga om ursäkt?
- Ne, det har jag inte. Man måste alltid vara beredd att omvärdera och dra lärdom av erfarenheter. Det viktiga är nu att vi ser till att ha en vattentillförsel i badkaret som sker under ordnade former.
- Du har tidigare på din blogg hånat dem som varnat för att lämna huset utan att stänga av kranen. Det inlägget raderade du samma dag som översvämningen ägde rum. Är det en tillfällighet?
- Jag minns inte omständigheterna. Jag går ibland igenom min blogg och raderar.
O.s.v
Man drömmer så mycket konstigt…."

Morgan Johansson har i hela sitt vuxna liv alltid varit politiker! Då lär man sig glida fram på en räkmacka. Kan även kallas att vända kappan efter vinden när man helt ändrar sig i en fråga utan att ta avstånd från tidigare ståndpunkt.
Hela socialdemokratin skulle behöva förändra sin politik samt då också erkänna att de redan tidigt hade fel om invandringens följder.
Men de vill sällan tala om baksidan av miljoninvandringen.
Ser på nyheterna att en ny undersökning återigen visar att kvinnor generellt stödjer de politiska partier vilka vill ha ännu fler invandrare in i vårt land. Kvinnor verkar inte kunna ta till sig att de genom detta också blir medskyldiga till de allt fler brotten i landet. Inte minst våldtäkterna !
Samtidigt som undersökningar visar att just kvinnor blir allt räddare för överfall så röstar de på politiker som medverkar till att mängder av unga män får komma hit. Mansöverskott är aldrig bra för ett land utan föder våld och kriminalitet, exakt det vi nu upplever sedan flera år i vårt land.
Har kvinnor svårare att ta till sig vetskapen om detta vilket finns så väldokumenterat i mängder av vetenskapliga rapporter?
Ibland brukar man lite larvigt säga att många kvinnor drivs av sin "känslosås" men nog sjutton ligger det något i detta.
Förresten, varför har så många kvinnor under åren konsumerat så mycket undermåliga tidningar tex Hänt i veckan, Svensk Damtidning och andra meningslösa blaskor? Eller som numera Aftonbladet och Expressen vilka liknar dessa skvallertidningar?
Det är svårt att förstå sig på vissa kvinnor!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate