söndag, september 26, 2021

Ett berömt citat från ordförande Mao!

 Det är bra om vi blir angripna av fienden, eftersom detta bevisar att vi dragit en klar skiljelinje mellan fienden och oss själva. Det är ännu bättre om fienden angriper oss ursinnigt och utmålar oss som helsvarta och utan ett enda försonande drag. Detta visar att vi inte enbart dragit en klar skiljelinje mellan fienden och oss själva utan också uppnått ganska mycket i vårt arbete.


 Jag kom att tänka på det här citatet från Mao , ok , det är från ett sammanhang om kriget mot japan men som vi vet så användes massor med lösryckta citat från honom i alla möjliga sammanhang.

Dagligen ser vi hur skribenter tex Janne Sjunnesson blir angripna och påmålade brun färg. Idag var det en viss Ola Spännar som var framme för tusende gången.

Vissa har tagit som sin livsuppgift att hacka på andra. Vänsterfolket har blivit helt stolliga numera, istället för att diskutera sakfrågor så kastar de skit på folk.

Kan det vara så simpelt att de är dåligt pålästa numera och inte kan diskutera sakligt längre?

Vänstern har som sitt signum att sprida oerhört förenklade bilder av samhället tex om invandring där deras bild är helt rosa. Allt är bra och om kriminalitet eller förortsislamister ska man inte tala!

Dessvärre så har vänstern nu i många år ställt sig på de svenska islamisternas sida. Det är nog därför det aldrig kunde byggas en solidaritetsrörelse för att stödja kurdernas kamp mot IS!

Nå, Maos ovanstående citat kan vi ju använda även idag , tystnad från de reaktionära krafterna från vänster hade ju varit värre!





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate